Webinaaritallenne: The people side of ERP transformations

Webinaarin aiheena ovat ERP-projektit ja se, miten muutoksen ihmispuoli kannattaa hoitaa. Alustajana on toimitusjohtaja Ed Santamaria Normetista, jolla on parhaillaan menossa ERP-muutos. 

Suurin osa toiminnanohjausjärjestelmien uudistuksista etenee niiden kompleksisuuden takia vahvasti tekninen puoli edellä. Se, mikä ERP-projekteista tekee monesti kivuliaita ja jopa epäonnistuneita, on kuitenkin muutoksen ihmispuolen laiminlyöminen. Käyttäjien osallistaminen ja tukeminen alkumetreiltä saakka sekä johdon, esihenkilöiden ja vertaislähettiläiden valjastaminen muutoksen tueksi moninkertaistaa onnistumisen todennäköisyyden. 

Miten organisaation ihmiset saadaan ymmärtämään, mistä ERP-muutoksessa on kyse? Miten saadaan tahto, tiedot ja taidot, joita totuttujen toimintatapojen ja rutiinien muutos vaatii? Miten uudet toimintatavat juurtuvat osaksi päivittäistä toimintaa eikä alun jälkeen lipsuta varjojärjestelmien käyttöön? 

CCEA, joka on osa Gofore-konsernia, on ollut mukana yli kymmenessä suuressa ERP-uudistuksessa, ja meillä on ilo saada puhujaksi Normetin toimitusjohtaja Ed Santamaria. 

Tapahtuma on englanniksi. Tapahtuma ei ole tarkoitettu muille konsultointiyrityksille. Lataa tallenne oheisen lomakkeen kautta.

Webinaari on osa CCEAn CHANGE-tapahtumia, jotka tuovat sinulle näkemystä, konkretiaa ja kohokohtia arkeen yhdessä paketissa ja jotka kerrasta toiseen keräävät osallistujilta loistopalautteet. Vuoden 2021 tapahtumien kokonaisarvosanojen keskiarvo on ollut 4,31 asteikolla 1–5.