CCEA on Gofore 1.1.2024 alkaen

Ihmislähtöisen muutosjohtamisen asiantuntijayritys CCEA on ollut maaliskuusta 2021 lähtien osa Gofore-konsernia. Nyt viimeistelemme yhdistymisemme, ja vuoden 2024 alussa CCEA yhdistyy Goforen konsultointiliiketoimintaan. Samalla CCEAn nimi ja brändi muuttuvat Goforeksi ja Goforesta tulee myös Suomen suurin muutosjohtamisen asiantuntijayritys.

Gofore tekee töitä inhimillisen ja kestävällä pohjalla olevan digitaalisen tulevaisuuden puolesta. Yhtiössä työskentelee yli 1 400 liiketoiminnan, teknologian ja muotoilun asiantuntijaa Suomessa ja muualla Euroopassa. Gofore toimii digitaalisen yhteiskunnan ja älykkään teollisuuden toimialoilla. 

CCEAn 70 muutosjohtamisen ammattilaista siirtyvät vuoden 2024 alusta Goforen konsultointiliiketoimintaan, jossa työskentelee kaikkiaan yli 300 ammattilaista ja joka on suurimpia konsultointiyhteisöjä Suomessa.

”Iloitsen siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemmin digitaalisen transformaation kokonaispalvelua, joka huomioi liiketoiminnan, eettisyyden, teknologian ja ihmislähtöisyyden. Kykymme auttaa asiakkaita kaikissa erilaisissa muutostyypeissä pysyy ennallaan. Samoin tutut muutosjohtamisen palvelut ja ihmiset ovat jatkossakin asiakkaidemme apuna”, kertoo CCEAn toimitusjohtaja Johanna Wäänänen.

Yhdistymisen viimeistelyn myötä CCEAn nimi ja brändi muuttuvat Goforeksi. Samalla CCEAn viestintäkanavat hiljentyvät ja jatkossa löydät meidät Goforen kanavista:

gofore.com/muutosjohtaminen | LinkedIn | Instagram | X

Lisätietoja: 

Johanna Wäänänen, toimitusjohtaja, CCEA Oy

johanna.waananen@ccea.com | 050 511 9110

Elja Kirjavainen, johtaja, konsultointipalvelut, Gofore Oyj

elja.kirjavainen@gofore.com | 040 048 7657


CCEA yhdistyy Goforeen – muutososaaminen on entistä tärkeämpi osa kehitysprojekteja

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys. Tutustu meihin paremmin osoitteessa www.gofore.com.