C C E A
C C E A

Change Network Finland

”Keskusteluissa asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa on usein tullut esiin tarve sparrata ja jakaa muutoksen johtamiseen ja läpivientiin liittyviä asioita. Meidän missiomme CCEAssa on auttaa suomalaisia yrityksiä viemään muutoksia tehokkaammin maaliin, ja siksi tällaisen verkoston perustaminen oli meille luonnollista.”

Change Network
Finland

CCEA on yhdessä Suomen suurimpiin kuuluvien yritysten kanssa perustanut Change Network Finland -verkoston tavoitteenaan parantaa muutosten läpivientien osaamista Suomessa. Verkosto tuo yhteen muutoksen parissa työskentelevät ihmiset keskustelemaan muutosjohtamisen trendeistä ja jakamalla kokemuksia muutosten saralla.

Verkoston toimintaa ohjaa noin kymmenhenkinen ydinryhmä, jossa CCEAlaisten lisäksi on muutosjohtamisen huippuosaajia Suomen johtavista teollisuus-, teknologia- ja palveluyrityksistä. Keskustelua käydään LinkedIn-ryhmässä, johon kaikki muutosten parissa työskentelevät ja aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita liittymään.

Jatkossa toimintaa laajennetaan muun muassa erilaisten tapahtumien muodossa, joten kannattaa liittyä Change Network Finland -ryhmään!

Aiheeseen liittyvät artikkelit: