Elina Rautjärvi

Millainen on historiasi CCEAssa?

Siirryin CCEAan vuonna 2014 suuresta, globaalisti toimivasta yrityksestä, jossa toimin viimeisimmäksi muutoksenhallintapäällikkönä. Silmiini osui CCEAn työpaikkailmoitus, ja ajattelin, saako joku todella tehdä tällaista aina työkseen! Pääsin siis unelmapaikkaani.

Kun sitten aloitin työt CCEAssa, olin äärimmäisen tyytyväinen erinomaisesti järjestettyyn perehdytykseen ja perheenomaiseen, avoimeen työkulttuuriin. Heti alkuun sain olla mukana asiakastapaamisissa ja parissa lyhyemmässä projektissa.

Tällä hetkellä työskentelen seniorikonsultin roolissa suuressa asiakasyrityksessä digitalisaatiohankkeessa, sekä liiketoiminnan että konserniviestinnän kanssa. Työtehtäväni ovat varsin monipuolisia prosessin määrittelytyöstä erilaisten viestintämateriaalien suunnitteluun ja toteutukseen. Teen tiivistä yhteistyötä asiakkaan eri tiimien kanssa, ja roolissani tärkeää onkin myös asiakassuhteen luominen ja ylläpitäminen.

Millaista on olla lontti?

Olemme kaikki erilaisia, mutta jaamme yhteisen käsityksen siitä, mitä muutoksenhallinta on. Tämän oivalsin jo työhaastatteluvaiheessa.

Meillä lonteilla on kova arvostus toistemme ammattitaitoa kohtaan ja olemme halukkaita oppimaan. Olemme myös valmiita jakamaan omia kokemuksiamme ja oppimaamme. En ole koskaan kokenut vaikeaksi kysyä tai pyytää apua tai neuvoa kollegalta. Minulla ei tällä hetkellä ole lonttikollegaa asiakasprojektissani, mutta tiedän, että saan tukea aina tarvitessani.

Arvostava ja avoin kulttuurimme on vailla vertaansa. Olen ylpeä lonttiudesta, ja on aina tosi kiva kertoa, että työskentelen CCEAssa – erityisesti jos keskustelukumppani jo tietää ja tuntee meidät ja maineemme.

 

Lue lisää Elinasta.