Johanna Tynkkynen

Kuka olet ja millaisissa tehtävissä olet CCEAssa?
Aloitin CCEAssa konsultin tehtävissä alkuvuodesta 2016. Aiemmassa työssäni olin vahvasti mukana erilaisissa kehitys- ja muutosprojekteissa, joissa – kuten muutoksissa ylipäätään – sisäinen markkinointi oli avainasemassa organisaatiokulttuurin ja ajattelutavan muuttamiseksi.

CCEAssa teen tällä hetkellä töitä kahden globaalin yrityksen kulttuurin ja työvälineiden yhdistämiseksi. Projekteihini kytkeytyy vahvasti digitaalisuuden edistäminen. Digitaaliset työkalut ja virtuaalityö luonnehtivat myös omaa tekemistäni. Voin valita, missä ja milloin työtäni teen, mikä edellyttää oman työni johtamista. Globaali bisnes pyörii 24/7.

Projektityössä minua motivoi lopputulos eli tavoitteiden saavuttaminen. Usein tavoitteet, kuten liiketoiminnan kasvu tai asiakkaan tyytyväisyys, näkyvät viiveellä, mutta työn etenemistä voi seurata välitavoittein.

Millaista on olla lontti?
Lonttiperhe on paras tiimi, jonka kanssa olen koskaan tehnyt töitä! Hain CCEAan ystäväni suosituksesta, mutta silti tämä yhteishenki onnistui yllättämään. Olemme lonttien kesken ystäviä ja voimme jakaa toistemme kanssa muitakin kuin työasioita, mikä tuo yhteenkuuluvuutta. Omassa asiakastiimissämme vaihdamme jatkuvasti kokemuksia ja hyviä käytäntöjä. Tiimistä saa paljon tukea.

Lonttius ja konsultin työ CCEAssa edellyttävät kysymisen ja kuuntelemisen taitoja. Työ on vuorovaikutusta. Työskentely edellyttää myös keskittymistä, havainnointia ja sopeutumista. Muutoksia viedään tyypillisesti eteenpäin ketterästi ja suunnitelmia tulee pystyä muuttamaan ja viemään sujuvasti käytäntöön.

Mistä saat puhtia työhön?
Harrastukseni auttavat johtamaan ja rajaamaan työtäni. Olen eläinrakas ja harrastan aktiivisesti hevosten ja koirien kanssa. Ratsastus vaatii kaiken keskittymiseni. Hevosen selässä pystyn täysin sulkemaan arjen kiireet ja muut ajatukset pois. Kuten työssänikin, haluan myös kehittyä ratsastuksessa, vaikka harrastuksen pääasiallinen tavoite onkin tuoda iloa ja vastapainoa vaativalle työlle.

 

Lue lisää Johannasta.