Juha Lindfors

Kuka olet ja millaista on työsi?

Olen tutkimus-, kehitys- ja projektityön kautta intohimoiseksi muutostenhallinnan ammattilaiseksi kasvanut optimisti. Olen työskennellyt CCEAssa loppuvuodesta 2017 ja toimin nykyisin johtavana konsulttina. On todella antoisaa olla mukana rakentamassa CCEAn kasvutarinaa. Aiemman työni kautta ymmärrän hyvin tarjoamiemme palveluiden kysynnän kasvun. Koko liike-elämähän on jatkuvaa muutosta ja uuden luomista. Muutoksen vauhti kiihtyy jatkuvasti.

Johtavana konsulttina keskeisin tehtäväni on huolehtia, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa palvelun ja ovat tyytyväisiä palveluumme kokonaisuutena. Asiakasvastuullisena konsulttina toimin enemmän tiimin taustalla ja tukena. Osassa projekteista teen hyvinkin paljon käytännön asiakastyötä “kädet savessa”. Monipuoliset työtehtävät ja vastuut tarjoavat mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta.

Mitä lonttius tarkoittaa?

Lonttius liittyy vahvasti CCEAn arvopohjaan. Sen kautta kiteytyy, keitä haluamme olla, mitä haluamme tehdä ja millä tavoin. Yhteiset arvot määritellään varmasti jokaisessa yrityksessä, mutta onhan lontti toki inhimillisempi ja positiivisempi käsite kuin vaikkapa resurssi tai henkilöstö.

Lonteista paistaa selkeimmin avoimuus, auttamisen halu, yhteisöllisyys, iloisuus ja positiivisuus. Avoimuus näkyy kaikessa, mitä teemme. Kaikki mitä CCEAssa tapahtuu, kerrotaan avoimesti jokaiselle lontille. Avoin yrityskulttuuri heijastuu asiakasprojekteihinkin – muutoksia on helpompi tehdä ja suurilta yllätyksiltä vältytään, kun pelisäännöt on alusta asti avoimesti kommunikoitu.

CCEA on vielä melko pieni yritys, jonka etuina suuriin organisaatioihin verrattuna ovat nopea ja viiveetön päätöstentekoprosessi, matala hierarkia ja se että jokaiseen työntekijään pääsee tutustumaan kasvotusten. Pienessä yhteisössä auttavaisuuskin korostuu – yksin ei koskaan jää, apua saa aivan varmasti vaikka kysymättä.

Mistä saat puhtia työhön?

Olen kova urheilemaan – liikunnasta saan energiaa kaikkeen mitä teen. Vastavuoroisesti myös mielekäs ja palkitseva työ antaa voimaa kaikkeen muuhunkin tekemiseen. Olen onnekas, että minulla on juuri tällainen tilanne ja työ. Tärkeä voimavara ovat myös työkaverit. Se jos mikä antaa puhtia, kun saa paiskia töitä mukavien ihmisten kanssa.

Lue lisää Juhasta.