Mira Dahlman

Kuka olet ja millainen on historiasi CCEAssa?

Olen saanut olla mukana rakentamassa CCEAn kasvutarinaa jo vuodesta 2008. Voimakkaasta kasvusta huolimatta olemme edelleen sen verran pieni ja ketterä yritys, että meillä pääsee oppimaan ja ymmärtämään liiketoimintaa monelta kantilta.

Toimin CCEAssa operatiivisena johtajana ja johtavana konsulttina. Operatiivisena johtajana pyrin varmistamaan sen, että tarjoomamme ja osaamisemme vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Vastaan CCEAn kulttuurista ja ihmisistä, ja haluan rakentaa osaltani vahvaa yhdessä tekemistä. Tiimipäivät, kuukausipalaverit, kävelypalaverit sekä koko porukan yhteiset toimistopäivät perjantaisin ovat esimerkkejä käytännöistämme, joilla edistämme yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta.

Olen sekä CCEAn johtoryhmän että hallituksen jäsen. Nämä ovat äärimmäisen mielenkiintoisia tulevaisuutemme luotaamisen foorumeja. Johtavana konsulttina päätehtäväni on varmistaa kokonaisuutena asiakkaan tyytyväisyys palveluihimme. Tähän liittyy esimerkiksi liiketoimintavastuuta ja -ymmärrystä, oikeanlaista resursointia, asiakassuhteen ylläpitämistä ja asiakkaan aitoa kuuntelemista. Meille on tärkeää, että asiakas kokee saavansa kokonaisvaltaista palvelua.

Mitä lonttius tarkoittaa?

Lonttiuteen kiteytyy meille tärkeitä arvoja, jotka ohjaavat toimintaamme asiakasprojekteissa ja kollegoina. Lonttius käsitteenä syntyi CCEA-päivillä 2011 ryhmätyön tuloksena. Yksi ryhmistä kuvitti CCEAn moneen tilanteeseen mukautuvaksi kameleonttihahmoksi, CCEAlontiksi, joka on sittemmin tiivistynyt muotoon lontti.

Lonteilla on monipuolinen työkalupakki, jonka avulla tuemme asiakkaitamme muutoksen läpiviennissä ja liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa. Olemme huolellisia, teemme töitä kädet savessa, ja meillä on suuri sydän. Se näkyy paitsi asiakaspalautteissa, myös ennen kaikkea toisistamme huolehtimisena.

Koemme, että henkilöstö on käsitteenä liian passiivinen kuvaamaan aktiivisia lonttejamme ja yhteistyökulttuuriamme. Siksi käytämme käsitettä lontti vakiintuneesti myös virallisemmissa yhteyksissä, kuten prosesseissa ja politiikoissamme.

Lue lisää Mirasta.