C C E A
C C E A

Millaista työsi on?
Olen ehtinyt työskennellä CCEAssa ja ylipäätään konsulttina vasta vuoden 2017 alusta saakka. Aiemmin olen katsonut muutoshankkeita toiselta puolelta pöytää eli asiakkaan roolista. Tästä on ollut merkittävä etu uudessa roolissani. Saan nopeasti kiinni niistä arjen haasteista ja ongelmista, joita suuret organisaatiot kohtaavat muutostilanteissa.

On ollut upeaa huomata, miten paljon asiakkaat arvostavat muutosjohtamisen asiantuntemustamme. Organisaation sisältä käsin voi joskus olla vaikeaa saada asioita läpi. Konsulttina saan tehokkaasti tuotua asiakasorganisaatioille osaamiseni ja näkemykseni muutoksen läpiviemiseksi.

Olen ehtinyt olla mukana useassa lyhyemmässä projektissa ja saanut kokea asiakascasejen koko elinkaaren. Työn ja asioiden intensiteetin vaihtelu sopii minulle. Samanlaisia työviikkoja ei ole. Työni sisältää monipuolisesti esimerkiksi tiedon hankkimista ja analysointia, määrittelytyötä, kouluttamista, valmentamista sekä työpajojen ja keskustelujen fasilitointia. Seniorikonsultin työ edellyttää myös itsenäistä työotetta sekä asiakassuhteiden ylläpitämistä ja kehittämistä.

Millaista on olla lontti?
Tykkään tehdä töitä ihmisten kanssa, joista tiedän muutakin kuin työpinnan. CCEAssa saamme ja uskallamme olla rohkeasti ihmisiä, eri puolinemme. Minulle lonttius tiivistyy erityisesti kollegan auttamiseen ja iloon tavata säännöllisesti omaa porukkaa, lonttikollegoita. Meillä on avoin kokemusten ja näkemysten vaihtamisen ja kuuntelemisen kulttuuri.

Minulle tärkeää CCEAssa on vahva luottamus meihin jokaiseen. Työnteko on aidosti tavoite- ja tuotosorientoitunutta, mikä mahdollistaa luovan sumplimisen työajan ja -paikan suhteen. Omassa elämäntilanteessani tämä on arvokasta.

 

Lue lisää Pauliinasta.

Pauliina Juhola