Sanna Lehto

Kuka olet ja millainen on historiasi CCEAssa?

Olen aloittanut CCEAssa konsulttina jo vuonna 2009. Olin yrityksen kolmas työntekijä! Olen siis saanut kokea kasvun kolmen hengen tiimistä lähes seitsemänkymmenen asiantuntijan yritykseksi. Fokuksemme on näinä vuosina siirtynyt muutosten prosessoinnista kokonaisvaltaiseen muutoksenhallintaan. Ajatuksemme yksilöstä muutoksen keskiössä on kuitenkin aina ollut kirkas.

En ole kokenut CCEAn kärsineen kasvukivuista, sillä heti alusta alkaen CCEAssa on panostettu yhteisöllisyyteen ja työilmapiiriin. Uudet työntekijät on otettu positiivisesti vastaan ja osaksi työyhteisöämme eli lonttiperhettä. Liiketoiminnan muuttuessa lonttius on ollut pysyvää. Lisäksi CCEAssa on aina mietitty työntekijän parasta, esimerkiksi työvälineissä ja -eduissa.

Millaista on työskennellä CCEAssa?

Toimin konsulttina erityisesti IT-projekteissa ja olen myös vastannut CCEAssa sisäisesti HR-asioista. Avustin esimerkiksi rekrytoinneissa, kun olin muutoin poissa päivittäisestä työstä eli kahden lapsen kanssa vanhempainvapaalla. Minulle oli tärkeää, että sain tuona aikana mielekkäällä tavalla säilyttää yhteyden kollegoihin ja otteen työhöni. Hoitovapaan aikana sain myös omien intressieni mukaan osallistua CCEAn tiimipäiville ja yhteisiin tapahtumiin.

Perheellisenä minulle on todella tärkeää, että CCEAssa työ on joustavaa ajan ja paikan suhteen. Saan tehdä työtä, joka on merkityksellistä ja äärimmäisen kiinnostavaa. Kaikkein parhainta CCEAssa ovat kuitenkin jopa hämmentävän hyvät työkaverit ja tapa tehdä yhdessä! Lonttius on asennetta: avuliaisuutta ja avoimuutta. Kollegaa autetaan, vaikka monesti projekteissa on kiire. Tällaista työyhteisöä on mahdotonta korvata tai skaalata.

Lue lisää Sannasta.