Muutosjohtamisen oppimispolku

Oletko lähijohtaja tai tiiminvetäjä – tai toimitko roolissa, jossa autat heitä onnistumaan työssään? Lähijohtajat ovat tärkeässä – ja vaativassa – kaksoisroolissa organisaatioiden uudistamisessa ja siinä, että projekteilla ja kehittämisellä tavoitellut hyödyt oikeasti toteutuvat. He ovat tyypillisesti sekä muutosten kohteena että niiden johtajana omassa organisaatiossaan ja tiimissään. Päivitä johtamisosaaminen sille tasolle, jota 2020-luvun jatkuva muutos edellyttää!

Organisaatiolle suunniteltu polku vahvistaa muutososaamista

CCEAn tarjoama oppimispolku tuo lähijohtajille ja tiiminvetäjille käytännönläheiset valmiudet viedä muutokset onnistuneesti läpi omassa organisaatiossaan tai tiimissään sekä johtaa itseään muutoksissa.

Oppimispolku koostuu itseopiskelusta, virtuaalisista työpajoista, oppimistilassa tapahtuvista keskusteluista ja henkilökohtaisesta sparrauksesta. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan oppimaansa juuri niissä muutoksissa, jotka ovat parhaillaan meneillään tai kohta tulossa. Oppimispolun lopuksi osallistujat voivat suorittaa vapaaehtoisen kokeen, joka oikeuttaa People-Driven Change Leader -sertifikaattiin.

Muutoksen läpiviennin oppimispolku pohjautuu tutkittuun tietoon ja vankkaan kokemukseen siitä, miten pysyvät oppimistulokset saavutetaan. Lisäksi oppimispolku on suunniteltu niin, että se on suoritettavissa miellyttävästi työn ohessa. Näin tulosta syntyy ja opit siirtyvät arkeen välittömästi.

Oppimispolun sisältö:

  • Johdatus ihmislähtöiseen muutokseen
  • Aivot ja tunteet muutoksessa
  • Miten johdan itseäni muutoksissa?
  • Ihmisten tukeminen ja psykologinen turvallisuus
  • Lähijohtajan viestintärooli muutoksessa
  • Muutosten varmistaminen omassa organisaatiossa
  • Hankalat tilanteet muutoksessa

Mitä voimme tarjota sinun organisaatiollesi? Ota meihin yhteyttä!