Muutosjohtamisen valmennus yrityksille

CCEAn tarjoamat muutosjohtamisen valmennukset yrityksille ovat rakenteeltaan monipuolisia oppimispolkuja. Valmennukset tarjoavat yrityksen työntekijöille käytännönläheiset valmiudet viedä muutokset onnistuneesti läpi yrityksissä ja organisaatioissa.

Valmennuksissa hyödynnetään CCEAn ihmislähtöistä tapaa muutosten läpiviennissä ja johtamisessa. Muutoskyvykkyyden kehittämisessä uskomme oppimispolkuun sekä siihen, että pysyvät oppimistulokset edellyttävät muodollisen koulutuksen lisäksi toisilta oppimista ja sosiaalista oppimista sekä ennen kaikkea harjoittelua ja oppien ja oivallusten soveltamista käytäntöön.

Muutosjohtamisen valmennuksen sisältö

Muutosjohtamisen valmennuksessa osallistujat pääsevät harjoittelemaan oppimaansa juuri niissä muutoksissa, jotka ovat parhaillaan yrityksessä käynnissä tai kohta tulossa. Valmennusta voi siis hyödyntää työelämän muutoksissa erittäin monipuolisesti suoraan käytännössä.

“Polkujen suunnittelussa yksi kantava ajatus on ollut se, että osallistujat eivät koe muutosten läpiviennin opiskelua taakkana, joka pakottaa kirimään tekemättömät työt iltaisin ja viikonloppuisin. Kuten hyvin läpiviedyssä muutoksessa, myös oppimispoluillamme sisällöt ja tehtävät on pilkottu sellaisiksi palasiksi, että jokainen pystyy suorittamaan ne myös työn ohessa ja samalla edistämään käsillä olevaa muutosta”, CCEAn brändistä ja palveluista vastaava johtaja Auli Packalén kertoo. 

Valmennukset koostuvat itseopiskelusta, virtuaalisista työpajoista, oppimistilassa tapahtuvista keskusteluista ja henkilökohtaisesta ohjauksesta. Kaikille avoimet muutosvalmennukset ovat kestoltaan noin kuusi viikkoa.

Valmennusten lopuksi osallistujat voivat suorittaa vapaaehtoisen kokeen, joka oikeuttaa People-Driven Change -sertifikaattiin. Sertifikaatin avulla todennat oman osaamisesi muutoksen osaajana.

”Polkumaisuus hyvä: tehdään muutosta ja koetaan se samalla, kun opitaan.”

Yrityksille räätälöidyt muutosjohtamisen valmennukset

Rakennamme yrityskohtaisesti räätälöityjä muutosvalmennuksia, joissa pureudutaan juuri yrityksen muutostarpeisiin, tärkeimpiin muutoksen osaamisalueisiin ja niiden kehittämiseen.

Yritysten ylimmille johdoille suosittelemme johtoryhmäkohtaisia, yritykselle räätälöityä valmennusta. Valmennuksessa voimme keskittyä mm. moderniin muutosten johtamiseen, muutoksilla tavoiteltujen hyötyjen varmistamiseen sekä organisaation kuormituksen ja kapasiteetin tasapainottamiseen. 

Myös muutoksentekijöille ja lähijohtajille tarjoamme yrityskohtaisia valmennuksia, oppimispolkuja, jotka voidaan viedä osaksi osaamisen kehittämisen tarjontaa, meneillään olevia muutoksia tai olemassa olevia valmennusohjelmia.

Tutustu tarkemmin yrityskohtaisiin oppimispolkuihin:

Haluatko lisätietoa oppimispoluistamme? Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Täyttämällä lomakkeen suostun siihen, että tietojeni tallentamisen ja käsittelyn CCEAn tietosuojaselosteen mukaisesti.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia