Anu Järvelä

Johtava konsultti
Diplomi-insinööri (DI)

"Muutosten aikaansaaminen edellyttää hihojen käärimistä ja sinnikkyyttä."

050 506 0313

Kuka?

Olen pitkän linjan ammattilainen muutosprojektien suunnittelussa ja toteutuksessa. Minulla on kokemusta muutosten läpiviennistä sekä konsultin roolissa että muutosta läpikäyvän organisaation sisäisenä työntekijänä. Olen vastannut monivuotiseen liiketoiminnan transformaatiohankkeeseen liittyvän kokonaismuutoksen jalkautuksesta sekä ollut määrittelemässä ja toteuttamassa erilaisia muutoksia prosessien ja ohjausmallien kehityksestä toimintojen ulkoistuksiin.

Suurimman osan työurastani olen työskennellyt erilaisissa liiketoiminnan kehitysprojekteissa, joten olen tottunut sopeutumaan nopeasti erilaisiin toimintaympäristöihin ja ottamaan uusia asioita haltuun. Olen tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaa konkretisoida monimutkaisetkin asiat selkeäksi viestinnäksi ja käytännön tekemiseksi.

Vapaa-aikani kuluu perheen sekä liikuntaan ja ulkoiluun liittyvien harrastusten parissa.

Miksi?

Valitettavan usein niin isoissa kuin pienissäkin muutoksissa muutosten kohteena olevat ihmiset jäävät liian vähälle huomiolle. Keskitytään muuttamaan prosesseja ja työkaluja, mutta jollei ihmisten sitoutumista varmisteta, muutosten jalkautuminen jää helposti puolitiehen. CCEAlla on huipputiimi, jonka missiona on viedä muutokset läpi vaikka yksi ihminen kerrallaan. On mahtavaa kuulua tähän joukkoon ja olla mukana edesauttamassa asiakkaidemme liiketoimintatavoitteiden saavuttamista varmistamalla haluttujen muutosten juurtuminen organisaatioon.

Mitä?

Keskeisiä osaamisalueitani ovat

  • Yksittäisten muutosten läpiviennin suunnittelu ja toteutus
  • Laajoihin kehityshankkeisiin liittyvä muutosjohtaminen
  • Prosessien ja toimintamallien määrittely ja käyttöönotto
  • Muutosviestintä
  • Koulutusohjelmien suunnittelu ja toteutus
  • Muutosverkostojen rakentaminen ja tukeminen
  • Projektinhallinta
  • Minulla on seuraavat sertifikaartit: CCEAn People-Driven Change ja muutosjohtamisen Prosci®