Anu Peltola

Seniorikonsultti

"Ole se muutos, jonka haluat nähdä."

040 559 8581

Kuka?

Olen päämäärätietoinen ja aikaansaapa muutoksenhallinnan ammattilainen. Sytyn ja innostun täysillä haastavista projekteista, joissa pääsen käyttämään laajaa osaamistani yli rajojen. Entisenä viestintäpäällikkönä sydäntäni lähellä ovat viestinnän merkitys ja vuorovaikutus laajemmin. Koska kyse on aina ihmisistä, kaiken ytimessä on se, miten heitä kohdellaan ja otetaan mukaan muutokseen ja kuinka heille viestitään.

Laitan itseni likoon täysillä, oli kyse sitten työstä tai vapaa-ajasta. Minulla on rautainen kokemus esimiestehtävistä, muutosprojekteista ja viestinnästä kansainvälisissä suuryrityksissä jo ennen uraani muutoksenhallinnan ammattilaisena. Positiivinen asenne ja hyvä tunneäly eri tilanteissa eivät ole kohdallani pelkkää sanahelinää.

Vapaalla nautin itseni haastamisesta vaikkapa maastavedossa. Saliryynäyksen vastapainoksi luen, bloggaan, teen käsitöitä ja kokkaan. Virkistyn luonnossa.

Olen osa CCEAn kumppaniverkostoa.

Miksi?

Mikä muu on pysyvää, paitsi muutos?

Yritykset tekevät omaa ydinbisnestään siihen varatuin resurssein. Esimiehillä ei ole aikaa eikä välttämättä syväluotaavaa osaamistakaan muutosten läpivientiin tilanteissa, joissa oma työ vie jo enemmän kuin sata prosenttia. CCEAn kivenkova ammattilaistiimi panostaa täysillä siihen, että asiakkaat voivat keskittyä muutostilanteessakin tekemään omaa bisnestään halvauttamatta koko yrityksen toimintaa. Minä ja muut ccealaiset haluamme aidosti auttaa viemään muutokset käytäntöön. Tähän huipputiimiin on etuoikeus kuulua.

Uskon, että muutos voi alkaa yhdestä ihmisestä. Minä voin olla se.

Mitä?

Kansainväliset IT-projektit, uusien järjestelmien käyttöönotot, ulkoistuscaset, johdon muutosjohtamisen sparraus tai esimieskäytäntöjen jalkauttaminen ovat uran aikana tulleet tutuiksi.

Viestinnän suunnittelu ja käytännön toteutus kimuranteissakin tilanteissa hoituu.

Muutostilanteissa keskityn ihmisiin – mikään työkalun käyttöönotto, prosessimuutos, organisaatiouudistus tai strategian jalkautus ei toimi, jos suunnittelu ei lähde sidosryhmistä.