Auli Packalén

Johtaja, Brändi & palvelut
Johtava konsultti

Kauppatieteiden maisteri (KTM)

"Muutos ei tapahdu ennen kuin tarpeeksi iso joukko yksiköitä alkaa tehdä asioita uudella tavalla joka päivä: omaksuu uudet rutiinit, alkaa toistaa niitä eikä palaa vanhoihin kohdatessaan ensimmäisiä vastoinkäymisiä."

040 845 3045

Kuka?

Olen kokenut muutosten läpiviennin asiantuntija. Työkokemusta on kertynyt parikymmentä vuotta, ja näyttöni yritysten uudistamisesta ja muutosten läpiviennistä ovat vahvat. Olen ollut tukemassa kymmeniä muutoshankkeita, vetänyt Change Management Office -toimintoa ja ollut rakentamassa muutosjohtamisen kyvykkyyttä asiakasorganisaatioissa. Vedän useita CCEAn asiakastiimejä, ja olen johtoryhmämme jäsen.

Vastapainona mahtavalle työlleni on kaikenlainen ulkoilmaliikunta suunnistuksesta maastohiihtoon ja polkujuoksusta melontaan.

Miksi?

Minulle on aina ollut luonteenomaista miettiä, miten asiat voisi tehdä paremmin – ja sitten ryhtyä tuumasta toimeen. Siksi olen omimmillani yritysten uudistamisessa ja muutosten aikaansaamisessa. Ja jos ja kun tällä alueella haluaa tulla koko ajan paremmaksi, CCEA on täysosuma. Johtavan konsultin roolin lisäksi vastaan markkinoinnistamme ja liiketoimintamme kehityksestä ja pääsen myös joka päivä miettimään, miten me CCEAna voisimme olla vielä parempia.

Mitä?

Olen muutosten moniottelija ja minulla on mm. seuraavat sertifioinnit: Personal Resilience Practitioner, Prosci Change Management, SAFe (Scaled Agile Framework) Agilist ja Lean Change Agent. Erityisosaamistani ovat

  • organisaation muutosportfolion analysointi, priorisointi ja johtaminen
  • Change Management Office -toiminnon pystyttäminen ja pyörittäminen
  • yksittäisten muutosten läpiviennin suunnittelu ja toteutus
  • osallistaminen, fasilitointi ja valmentaminen
  • strategian ja toimintamallien jalkauttaminen
  • liiketoiminnan, prosessien ja palveluiden digitalisointi
  • muutosverkostojen rakentaminen ja tukeminen sekä
  • jatkuva, ketterä uudistuminen ja kehittyminen.