Eliisa Katajisalo

Myyntipäällikkö

040 901 3280

Kuka?

Olen motivoitunut ja intohimoinen myynnin sekä asiakaspalvelun ammattilainen. Saan kipinää työhöni tavoitteellisuudesta sekä jatkuvasta itseni kehittämisestä. Osaamiseeni kuuluvat myynnin ratkaisut, asiakkuuksien kokonaisvaltainen hallinta ja kehittäminen sekä selkärangasta kumpuava asiakaslähtöinen asenteeni projektinhallinnassa. Näyttäydyn työssäni empaattisena ja sosiaalisena tiimipelaajana, jolta ei puutu jämäkkyyttä, paloa tai luovuutta ongelmanratkaisussa.

Vapaa-ajalla tasapainotan työtäni viettämällä aikaa luonnossa sekä läheisteni ympäröimänä. Nautin kovasti myös ruuanlaitosta sekä leipomisesta, joten minut voi iltaisin ja viikonloppuisin bongata todennäköisimmin keittiöstä tai sohvalta keittokirja kädessä.

Miksi?

CCEAssa opin lisää uutta joka päivä, ja saan mahdollisuuden kehittää itseäni ammatillisesti erilaisten muutosprojektien käynnistämisen sekä uusasiakashankinnan parissa. CCEAn ihmislähtöinen lähestymistapa, sekä innostava ja kannustava ammattilaisten muodostama yhteisö, on saanut minut näkemään muutoksen ennen kaikkea positiivisena ilmiönä. Kun yksilölle ja yhteisölle tarjottu tuki on kohdallaan, ei muutos kuulosta lainkaan pelottavalta. Uskon, että jatkuva oppiminen ja kehittyminen muuttuvan maailman mukana ei ole vain tärkeää, vaan myös hauskaa ja palkitsevaa. Aivan kuten työskentely CCEAlla!

Mitä?

Avainkyvykkyyksiini kuuluvat muun muassa:

  • Erinomaiset projekti- sekä asiakkuusjohtajuustaidot
  • Myynnin ratkaisut
  • Välitön ja ihmislähtöinen asenne
  • Itseohjautuvuus
  • Taito nostattaa sekä vaalia tiimihenkeä, jota tukee hersyvä ja helposti lähestyttävä persoona
  • Kivenkova työmoraali sekä tyrehtymätön kiinnostus kehittää itseä sekä liiketoiminnan prosesseja