Elina Rautjärvi

Johtava konsultti
Kauppatieteiden maisteri (KTM)

"Muutos lähtee aina kuuntelusta ja dialogista. Viimeisenä muuttuu yrityksen kulttuuri, ei siksi, että joku päättää niin, vaan seurauksena ihmisten muuttuneista ajattelu- ja toimintatavoista."

040 833 8838

Kuka?

Olen kokenut muutoksenhallinnan ammattilainen, joka ei kahdenkymmenen vuoden työuran jälkeen pienistä hätkähdä. Yksi vahvuuksistani on, että pääsen nopeasti tilanteen tasalle ja osaan poimia asioista olennaisen. Ennen siirtymistäni CCEAan olin pitkään töissä suuressa teollisuusyrityksessä, jossa vein läpi muutoshankkeita ja toimin esimiestehtävissä sekä projektipäällikkönä.

Työni vastapainona on kolmelapsinen perheeni sekä liikkumiseen ja luontoon liittyvät harrastukset.

Miksi?

Vakuututtuani muutoksenhallinnan tärkeydestä edellisessä työpaikassani riemastuin löytäessäni CCEAn, jossa pääsen täysipäiväisesti keskittymään muutosten läpiviemiseen. Minusta on erittäin palkitsevaa nähdä asiakkaan muutoshankkeen onnistuvan yhdessä tehdyn työn ansiosta. Lisäbonuksen työhöni tuo CCEAn huippuporukka. Vaikka olemme erilaisia, meitä yhdistävät samanlaiset ajatukset muutoksista ja niiden hallinnasta. Tästä porukasta saa niin paljon energiaa ja positiivista mieltä!

Mitä?

Minulla on monipuolinen kokemus muutoksen aikaansaamisesta hyvin erilaisissa hankkeissa – kollaboraatiokulttuurin uusinnasta liiketoiminnan siirtoihin. Osaamisalueitani ovat

  • yksittäisten muutosten läpiviennin suunnittelu ja toteutus
  • portfoliotason muutosten priorisointi  ja hallinta
  • prosessien ja toimintamallien määritteleminen ja käyttöönotto
  • järjestelmien käyttöönoton suunnittelu ja toteuttaminen
  • työpajafasilitointi
  • muutosverkostojen luominen
  • IT-palveluiden hallinta ja projektinhallinta

Osaamistani tukevat Prince2-, ITIL foundation-, SAFe agilist-, Lean Change Agent ja People Driven Change -sertifikaatit.