Ella Korhonen

Konsultti
Kauppatieteiden maisteri (KTM)

"Tuumasta toimeen, yhdessä onnistuen."

050 375 3000

Kuka?

Mitä muutos tarkoittaa meille ja minulle arjessa? Mikä on tärkeää, ja mistä lähdetään liikkeelle? Miten vahvistamme uutta toimintaa ja jatkuvaa uudistumista?

Esimerkiksi tällaisia kysymyksiä olen ollut itse kysymässä ja kysynyt myös muilta toimiessani kehitystehtävissä organisaation sisällä. Minulle on kertynyt monipuolista kokemusta erilaisista muutostilanteista, joissa on tarvittu uusia toimintamalleja, yhteistyötä ja osaamista. Intohimoni on auttaa ihmisiä ja organisaatioita onnistumaan ja uudistumaan jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Uskon yhdessä tekemisen voimaan ja ihmisten potentiaaliin. Tilannetajulla, ratkaisulähtöisesti ja innostavasti.

Miksi?

CCEAssa on huipputiimi muutoksen aikaansaajia. Opin työssäni joka päivä uutta, ja yhdessä kehitämme jatkuvasti työkaluja asiakkaamme parhaaksi. Muutoskonsulttina kokoan ihmiset yhdessä hahmottamaan kokonaisuuden ja selkeyttämään muutosmatkan vaiheita. Rohkaisen uudenlaiseen ajatteluun ja osaamisen jakamiseen. Kannustan ihmisiä tekemään pieniä asioita toisin ja löytämään keinoja, joilla tekeminen aidosti muuttuu ja kehittyy.

Mitä?

Muutosten läpiviejänä minulle ominaista on:

  • Yksinkertaistan ja konkretisoin.
  • Kerään palautetta ja havainnoin etenemistä sekä ihmisten kokemuksia muutosmatkan varrella.
  • Vien sinnikkäästi asioita eteenpäin, askel kerrallaan kohti tavoitetta.
  • Autan rakentamaan muutosverkoston sekä tahtoa ja valmiuksia muutokseen.

Olen sertifioitu Lean Change Agent.