Jasmin Honkanen

Seniorikonsultti
Kauppatieteiden maisteri (KTM) ja sertifioitu Business Coach

"Muutoksissa yksilöiden motivaation löytämisen tukeminen on tärkeää."

040 137 2300

Kuka?

Olen ihmislähtöisen organisaatiomuutoksen ja liiketoimintakehityksen asiantuntija. Kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti organisaatiopsykologia, kulttuurin ja ihmisten kehittäminen sekä coaching. 

Projektikokemukseni ulottuu strategian ja liiketoiminnan kehittämisestä muutoskyvykkyyden kehittämiseen sekä muutoksien jalkauttamiseen. Suurin osa työstäni on ollut yritysten tukemista matkalla kohti asiakaslähtöisempää toimintaa. Minulla on kokemusta erityyppisistä uudistuksista: toimintamallit, ketterä kehitys, digitaalisuus, palvelut, brändit ja prosessit, muutamia mainitakseni. Työskentely sekä monikansallisten yritysten että pienten startupien kanssa on tuttua.  

Ihmisten motivaatio on aina kiinnostanut minua. Vahvuuksiani ovat strateginen ja konseptuaalinen ajattelu, olennaisen tunnistaminen monimutkaisesta, coaching, fasilitointi, viestintä sekä projektinhallinta. Arvostan tutkittua tietoa, mutta olen samanaikaisesti toteuttaja. Saan voimaa motivoituneista ihmisistä. 

Vapaa-ajallani opiskelen, sisustan tai retkeilen luonnossa. 

Miksi?

CCEAssa teemme aidosti ihmislähtöistä muutoskehitystä, tiiviillä yhteistyöasenteella. Muutoksissa uskomme empatiaan, ihmisymmärrykseen ja osallistamiseen. Muutos tulee suunnitella ja toteuttaa yhdessä. Muutostarpeen täytyy olla aina aito sekä hyvin perusteltu, ja kaikille avoimesti kommunikoitu. Muutos vaatii aina hyvän suunnitelman, jota toteutetaan pitkäjänteisellä mielellä – mutta jatkuvasti oppien ja ketterästi päivittäen. On tärkeää pysyä ihmisten pulssilla, sekä tunteiden että ajatusten tasolla. Muutoksissa yksilöiden huomioiminen ja oman motivaation löytämisen tukeminen on tärkeää. Matkan varrella tulee muistaa juhlia pienimpiäkin saavutuksia ja voittoja yhdessä. 

Tätä kaikkea tarvitaan, jotta voidaan rakentaa aitoa muutosmyönteistä mieltä ja kulttuuria – sekä synnyttää jotain uutta. 

Mitä?

Erityisosaamistani ovat:

  • muutoskyvykkyys 
  • yksittäisten muutosten läpiviennin suunnittelu ja toteutus 
  • strategiatyöskentely 
  • brändi- ja palvelukehitys 
  • business coaching 
  • ketterä kehittäminen 
  • konseptointi ja viestintä 
  • yhteissuunnittelu ja fasilitointi 

 Lisäksi olen sertifioitu Business Coach (Business Coaching Institute), SAFe Agilist, ScrumMaster ja Lean Change Agent.