Jasmin Honkanen

Seniorikonsultti
Kauppatieteiden maisteri (KTM)

"Muutoksissa yksilöiden huomioiminen ja motivaation löytämisen tukeminen on tärkeää."

Äitiysvapaalla

Kuka?

Olen ihmislähtöisen muutoksen ja liiketoimintakehityksen asiantuntija. Viimeisen viiden vuoden ajan olen kehittänyt liiketoimintaa asiakastarpeista ja -kokemuksesta lähtöisin, strategiauudistuksista toimintamallien jalkautukseen. Työssäni ja opinnoissani ovat aina yhdistyneet kiinnostus ihmiseen sekä halu kehittää työstä ja liiketoiminnasta merkityksellisempää. Uskon, että yhdessä suunnittelemalla ja tekemällä syntyy aina parempaa. Vahvuuksiani ovat olennaisen tunnistaminen monimutkaisesta, konseptuaalisuus sekä asioiden kiteyttäminen. Arvostan tutkittua tietoa, mutta olen samanaikaisesti toteuttaja. Minua ajaa työni merkityksellisyys, ja saan voimaa motivoituneista ihmisistä.

Vapaa-ajallani luen psykologiaa, sisustan tai retkeilen koirani kanssa.

Miksi?

CCEAssa teemme aidosti ihmislähtöistä muutoskehitystä, tiiviillä yhteistyöasenteella. Muutoksissa uskomme empatiaan, ihmisymmärrykseen ja osallistamiseen. Muutos tulee suunnitella ja toteuttaa yhdessä. Muutostarpeen täytyy olla aina aito sekä hyvin perusteltu, ja kaikille avoimesti kommunikoitu. Muutos vaatii aina hyvän suunnitelman, jota toteutetaan pitkäjänteisellä mielellä – mutta jatkuvasti ja ketterästi päivittäen. On tärkeää pysyä ihmisten pulssilla, sekä tunteiden että ajatusten tasolla. Muutoksissa yksilöiden huomioiminen ja oman motivaation löytämisen tukeminen on tärkeää. Matkan varrella tulee muistaa juhlia pienimpiäkin saavutuksia ja voittoja yhdessä.

Tätä kaikkea tarvitaan, jotta voidaan rakentaa aitoa muutosmyönteistä mieltä ja kulttuuria – sekä synnyttää uutta.

 

Mitä?

Erityisosaamistani ovat

  • yksittäisten muutosten läpiviennin suunnittelu ja toteutus
  • agile-transformaatio ja ketterä kehittäminen
  • strategiatyöskentely, brändi- ja palvelukehitys
  • muutosagenttiverkosto
  • konseptointi ja viestintä
  • yhteissuunnittelu ja fasilitointi

Lisäksi olen sertifioitu SAFe Agilist, ScrumMaster ja Lean Change Agent. Olen syventynyt fasilitointiin ja Kanbanin käyttöön.