Juha Lindfors

Myyntijohtaja
Johtava konsultti
Tekniikan tohtori (TkT)

"Ei lukemalla uimaan opi, veteen on mentävä!"

050 525 7575

Kuka?

Olen muutosten edistäjä. Minulla on pitkä kokemus projektien johtamisesta ja toteutuksesta kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Olen työskennellyt vuosia niin tiimiesimiehenä kuin organisaatioiden johtoryhmissä. Vahvuuteni ovat nopeassa ja varmassa uusien asioiden omaksumisessa ja kehittämishakuisessa, tuloksiin pyrkivässä työskentelyssä. Vuorovaikutustilanteissa olen asiapohjainen ja tasapainoinen sekä huolehdin myönteisestä ilmapiiristä.

Lataan itseeni uutta virtaa liikunnasta. Myönnän rohkeasti olevani jopa urheiluhullu. Positiivisesti. Vapaa-aikaani on jo vuosia kuulunut luottamus- ja vapaaehtoistehtäviä järjestöissä ja yhdistyksissä. Tällä hetkellä toimin muun muassa Suomen mentoreissa.

Miksi?

Muutoshanke on investointi, jonka tulee tuottaa. Mahdollisimman pian ja mahdollisimman paljon. Muutosinvestoinnin tuottavuutta voidaan parantaa huomattavasti huolehtimalla, että muutoksen läpivienti tehdään parhaalla mahdollisella tavalla. CCEA on Suomen suurin muutosten läpivientiin erikoistunut asiantuntijayritys ja paras paikka olla mukana toteuttamassa onnistuneita muutoksia. CCEAssa myös kollegat ja yrityskulttuuri ovat parhaat mahdolliset!

Mitä?

Keskeisimpiä osaamisiani projektien johtajana ja muutosten edistäjänä ovat:

  • Nopea ja luotettava ongelmanratkaisu
  • Vastuullinen yhteistyö ja muut osapuolet huomioiva vuorovaikutus
  • Eri sidosryhmien välisen yhteistyön koordinointi ja kehittäminen
  • Asiantuntijoiden sitouttaminen uusiutuviin toimintatapoihin ja motivointi yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Määriteltyjen prosessien ja muutosten implementointi henkilöstön päivittäiseen työhön

Lisäksi olen sertifioitu Lean Change Agent.