Kirsi Havu

Seniorikonsultti
Liiketalouden tradenomi

"Olipa muutostavoitteet suuria tai pieniä, määränpää saavutetaan teoilla, avoimella mielellä ja uteliailla askeleilla eteenpäin. Kaikki on meistä itsestämme kiinni, joten rakennetaan yhdessä sellainen tulevaisuus, johon uskomme! "

050 444 9157

Kuka?

Olen osaamisen kasvattamisen ja uudistamisen ammattilainen, työelämän murroksen asiantuntija ja ihmisläheinen konsultti. Rakastan työtä ihmisten parissa ja sydämeni sykkii toisten auttamiselle. Työurani aikana olen ollut auttamassa useita kymmeniä yrityksiä ja yhteisöjä kasvamaan oikeiden osaajavalintojen, osaamisen kehittämisen ja oppimisen konseptien kautta. Samalla olen päässyt osaksi satojen henkilöiden ammatillista kasvua ja kehittymistä ja päässyt omalta osaltani rakentamaan tulevaisuuden työelämää entistä kestävämmälle pohjalle. Minulla on kokemusta uuden liiketoiminnan ja liiketoiminta-alueiden rakentamisesta, uusien palveluiden ja valmennusratkaisujen konseptoinnista, B2B-myynnistä, tiimin johtamisesta, sekä liiketoiminta- ja HR-prosessien kehittämisestä.

Liiketoimintaosaamiseni ja johtamiskokemukseni auttaa minua ymmärtämään erilaisia toimintaympäristöjä sekä yhdistämään toimivasti niin liiketoiminnan kuin ihmistenkin tavoitteet ja toiveet. Olen tekijätyyppi, käärin aina ilomielin hihat ja ryhdyn hommiin.

Vapaa-ajallani nautin elämästä perheeni ja ystävien kanssa, liikun ja herkuttelen. Lisäksi ratsastan ja valmennan eritasoisia ratsukoita.

Miksi?

Muutos, oppiminen ja kasvun mahdollisuudet työelämässä kiehtovat minua, ja minusta on upeaa olla auttamassa ihmisiä omissa kasvutarinoissaan. Muutokseen liittyy usein myös epävarmuutta, huolta ja joskus pelkoakin tuntemattomasta. Jos uskallamme päästää näistä irti ja antaa uudelle mahdollisuuden, voimme saavuttaa mitä tahansa! Maailmamme muuttuu kiihtyvällä vauhdilla, ja nyt jos koskaan meidän jokaisen olisi tärkeää rakentaa muutoskyvykkyyttä, kasvun asenteen kulttuuria ja uskoa yhteistyön voimaan.

Muutosta ei koskaan rakenneta yksin, vaan kasvu tapahtuu yhdessä onnistuen ja oppien. Uskon, että joka päivä voimme oppia uutta ja kasvaa – kunhan uskallamme olla riittävän uteliaita tutkimaan.

Tätä ja paljon muuta pääsen ilolla ja ylpeydellä tekemään CCEA:lla; onnistuneen muutoksen mahdollistamista ja muutosten läpivientiä ihmiset edellä.

Mitä?

Osaamisalueitani ovat

  • Konsultointi, kumppanuudet ja asiakaspalvelu
  • Osaamisen kehittäminen ja johtaminen
  • Asiaprojektien toteutus ja onnistunut läpivienti
  • Tiimin johtaminen
  • Rekrytointi
  • Liiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen