Marco Hardén

Projektikoordinaattori
M.Sc. (Change Management)

"All change is hard at first, messy in the middle and so gorgeous at the end. (Robin S. Sharma)"

050 516 2160

Kuka?

Olen vastikään muutosjohtamisesta valmistunut ja nautin työskentelystä fiksujen ihmisten kanssa monikansallisissa ympäristöissä. Minulla on jonkin verran työkokemusta pankkialalta, konsultoinnista sekä Iiiketoiminnan kehittämisestä, ja olen kokenut useita organisaatiomuutoksia lyhyen urani aikana. Uskon hyvään tiimityöskentelyyn, avoimeen kommunikointiin ja positiiviseen asenteeseen. Olen todella motivoitunut ja inspiroidun mielenkiintoisista projekteista, joista voin oppia jotain uutta ja samalla kehittää itseäni ammatillisesti.

Vapaa-ajallani käyn kuntosalilla, pyöräilen ja teen pitkiä kävelylenkkejä basenjimme kanssa. Matkustelen melko usein ja nautin ruoanlaitosta.

Miksi?

Tulin CCEAlle, koska yrityksellä on erinomainen maine ja ihmislähtöinen fokus muutosjohtamisessa. CCEAlaiset ovat erittäin kokeneita muutosjohtamisessa, ja he ovat myös mainioita mentoreita nuorille asiantuntijoille.

Jokaisen muutoksen pitäisi alkaa ihmisestä. Huolimatta siitä, miten hieno jokin uusi työkalu, idea, käyttöjärjestelmä tai kulttuuri on, se tuo todellista arvoa vasta, kun ihmiset ovat sitoutuneita ja motivoituneita omaksumaan sen.

Mitä?

Joustavan ja positiivisen asenteeni lisäksi erityisosaamisiini kuuluvat

  • Projektien suunnittelu, koordinointi ja seuranta
  • Asioiden nopea oppiminen ja omaksuminen
  • Ryhmätyöskentely ja yhteistyö
  • Markkinatutkimus
  • Prosessien kehittäminen
  • Kansainvälisissä ja monimutkaisissa organisaatioissa toimiminen