Mika Paalanne

Seniorikonsultti
Kauppatieteiden maisteri (KTM)

"Luontainen sparraaminen on intohimoni! Ihmisillä ja organisaatioilla on potentiaalia uudistua ja saavuttaa tuloksia. Autan hallitsemaan muutokseen liittyviä pelkoja, löytämään merkityksiä, yhteistä suuntaa ja keskittämään tekemistä kohti tavoitteita ja onnistumista."


Kuka?

Olen valmentamisen sekä muutos- ja projektijohtamisen ammattilainen. Hahmotan luontevasti ihmisten ja organisaatioiden tavoitteet ja autan luomaan jokaiselle merkityksellisen kuvan muutoksesta. Luon asiakkaalle huolettoman kokonaisuuden ja innostan ihmisiä kohti tavoiteltavia tuloksia. Pyrin kasvattamaan organisaation omaa muutoskyvykkyyttä, mikä mahdollistaa entistäkin tehokkaamman ja tuloksekkaamman toiminnan.

Miksi?

Kuuntelu, diplomaattisuus, nopea havainnointi sekä asioiden selkeästi ja suoraan esittäminen ovat vahvuuksiani. Nautin, kun ihmiset oivaltavat muutoksen tuomat mahdollisuudet ja lähtevät rohkeasti eteenpäin. Työssäni voin hyödyntää erinomaisia sosiaalisia taitojani sekä kykyä herättää luottamusta organisaation kaikilla tasoilla.

Mitä?

Minulla on 20 vuoden kokemukseen perustuva osaamiskokonaisuus muutoksenhallinnasta, muutososaamisen kehittämisestä, valmennuksesta, ryhmien fasilitoinnista, projektinhallinnasta ja toimintatapojen kehittämisestä. Työnohjaajan sekä opettajan pedagogiset opinnot täydentävät mukavasti työkalupalettiani.

Lisäksi olen sertifioitu Lean Change Agent.