Mira Dahlman

Johtaja, Ihmiset & kulttuuri
Johtava konsultti

Valtiotieteiden maisteri (VTM)
Sosiaalipsykologi

"Mitä muuta muutosten läpivienti on kuin interaktiota: keskustelua, kuuntelemista, esiintymistä, kouluttamista, motivointia… Oma taitonsa on tehdä kaikki tämä systemaattisesti."

050 530 6434

Kuka?

Minulla on pitkä kokemus muutosten läpiviennistä sekä niihin liittyvien palveluiden johtamisesta kansainvälisissä ympäristöissä. Olen parhaimmillani, kun saan tehdä töitä hyvässä tiimissä ja johtaa porukan onnistumisten kautta tavoitteeseen. Asiakkaidemme antaneen palautteen mukaan teen kaikkeni palvelumme laadun eteen, eikä minulta putoa kynä pöydälle haastavissakaan tilanteissa.

CCEAn operatiivisena johtajana sekä johtoryhmän ja hallituksen jäsenenä haluan rakentaa maailman parasta työpaikkaa ja maailman kovinta muutostoimistoa.

Nautin liikunnasta, mökkeilystä, viinistä ja ruuasta sekä haaveilen ikuisesta kesästä.

Miksi?

Minulle tärkeintä on ihmiset, enkä usko, että muutoksia saadaan onnistumaan ilman, että niiden konkreettiset vaikutukset huomioidaan ja ihmiset otetaan mukaan jo suunnittelun alkuvaiheessa. Me CCEAssa viemme vaikka jokaisen yksi kerrallaan muutoksen läpi. Paitsi asiakkaiden muutosprojekteissa, ihmiset ovat tärkeitä meillä myös sisäisesti. Haluan rakentaa avointa ja onnellista työpaikkaa, jossa jokaisella on selkeät tavoitteet ja hyvä olla. Se syntyy yhdessä oivaltamalla ja ylivoimaista lonttikulttuuria rakentamalla. Meillä on hauskaa yhdessä!

Miten?

Saan sovitut asiat tehokkaasti tehtyä. Erityisosaamistani ovat

  • muutosten palveluprosessien ja asiakkuuksien johtaminen
  • muutosten läpiviennin mallien suunnittelu ja kehitys
  • yksittäisten muutosten läpiviennin suunnittelu ja toteutus
  • IT:n ulkoistukset ja integraatiot
  • monitoimittajayhteistyö
  • esimiestyö ja ihmisten välinen vuorovaikutus

Lisäksi olen sertifioitu Lean Change Agent.