C C E A
C C E A

Kuka

CCEAlla tehtäväni koostuvat sisäisten HR-prosessien kehittämisestä, rekrytoinnin tuesta, työntekijöiden etujen ylläpidosta sekä uusien työntekijöiden perehdyttämisestä. Avustan konsulttejamme myös erilaisissa asiakasprojekteissa ja toki työnkuvaani kuuluvat myös vaihtelevat toimistomme viihtyvyyteen liittyvät käytännön tehtävät.

Vapaa-ajalla harrastuksiini kuuluvat monipuolinen kuntourheilu, kuten erilaiset ryhmäliikuntatunnit, jooga ja lenkkeily. Miesvoittoisessa perheessämme urheilu on tuttua myös penkkiurheilijan näkövinkkelistä.

Miksi

Työurani varrella olen oppinut, että koordinaattorin työ edellyttää hyvää ihmistuntemusta ja asiakaspalveluhenkeä sekä joustavuutta, positiivisuutta, yhteistyökykyä ja uteliaisuutta uusien asioiden oppimisessa. Pidän asioiden organisoinnista ja ihmisten kanssa työskentelystä. CCEAlla saan työskennellä intohimolla työhönsä suhtautuvien ammattilaisten kanssa ja ratkoa yhdessä päivittäisiä mielenkiintoisia haasteita.

Mitä

Muiden auttaminen on se mistä pidän – toisille avuksi oleminen ja asioiden sujuvan eteenpäin viemisen mahdollistaminen motivoivat ja inspiroivat minua. CCEAlla haluan myötävaikuttaa asiakkaan muutosprosessin menestyksekkääseen läpivientiin omalla työpanoksellani ja positiivisella asenteella.