Niko-Pekka Matilainen

Myyntipäällikkö

050 467 2632

Kuka?

Olen kokenut myynnin ammattilainen, jolla langat pysyvät käsissä isoissakin kokonaisuuksissa. Olen työskennellyt erilaisten, isojen B2B-asiakkuuksien sekä ratkaisumyynnin parissa useita vuosia, ja kokemusta löytyy myös niin markkinointiviestinnän kuin tapahtumatuotannonkin parista. Olen moninaisen opiskelu- ja työtaustani sekä ihmislähtöisen asiakasymmärrykseni vuoksi myynnin renesanssimies, joka ei kaihda haasteita.

Vapaa-aikani kuluu perheen, musiikin ja urheilun parissa. Ystävät ovat myös iso osa elämääni, ja paras kombinaatio rentoutumiselle onkin mökkiviikonloppu, jossa on aikaa myös itselle sekä hyvälle kirjalle.

Miksi?

Muutos on nykymaailmassa käytännössä pysyvää, ja CCEAn ihmislähtöinen lähestymistapa laajoihinkin teemoihin motivoi myös itseäni hyviin tuloksiin myynnin saralla. CCEAssa on mahdollista oppia joka päivä lisää, ja kehittyä ammatillisesti erilaisten muutosprojektien käynnistämisissä sekä uusasiakashankinnassa. Lisäksi porukka on mahtava, innostava, sekä tiedonjanoinen – mikäs sen parempi.

Mitä?

Erityisosaamisiini ja vahvuuksiini kuuluvat:

  • Asiakasymmärrys sekä -tarpeiden tunnistaminen sekä ratkaiseminen myynnin keinoin
  • Itsenäinen työote
  • Kuuntelu- ja vuorovaikutustaidot
  • Isojen kokonaisuuksien asiayhteyksien hahmottaminen
  • Tuloksellisuus