Outi Vainionkulma-Immonen

Seniorikonsultti
Valtiotieteen maisteri

"People, circumstances and technology can never be perfect. Accepting this fact can make you a happy person. ― Sukant Ratnakar, Quantraz"

050 339 7408

Kuka? 

 Olen muutoksesta syttyvä viestinnän ammattilainen. Muutoksen kiteyttäminen ja sanoitus, muutosviestintä, fasilitointi ja valmennus ovat yli 20-vuotisen työurani käänteissä hioutuneita erityistaitojani. Olen rakentanut ja tukenut asiakkaideni positiivista ja kestävää muutosta mm. kehittämällä työrutiineja ja -prosesseja, sparraamalla ja kouluttamalla sekä kehittämällä yrityskulttuuria ja sisäistä viestintää. Olen työskennellyt erityisesti IT- ja teknologia-alan yritysten kanssa, joten kokemusta on kertynyt kompleksisista ympäristöistä.  

 Miksi? 

 Kaikkein innostavimpina ovat jääneet mieleeni ne työt, joissa yhdessä asiakkaan kanssa olemme pystyneet rakentamaan parempaa työarkea, mikä on näkynyt myös laatuna ja tehokkuutena. Kyse ei lopulta aina ole edes kauhean suurista asioista, vaan pienistä muutoksista rutiineissa tai asenteissa. Yksi tärkeimmistä on ihmisen oma oivallus, että tämä todella vaikuttaa minun työarkeeni positiivisesti. Avainasemassa tässä muutoksen läpiviennissä on systemaattinen ja selkeä viestintä. Se ei ole itsestäänselvyys vaan oikeastaan lihas, jota pitää jatkuvasti kehittää. CCEA on paras treenikaveri!  

 Mitä? 

 Autan esimerkiksi: 

  •  monimutkaisten muutosten tunnistamisessa, kiteyttämisessä ja sanoittamisessa 
  • muutosten läpiviennissä 
  • strategia- ja muutosviestinnässä 
  • muutoksen tavoitteellistamisessa ja tavoitteiden seuraamisessa 
  • yritysjohdon ja esimiesten sparraamisessa ja valmentamisessa 
  • prosessien kehittämisessä