Pia Klemetti

Seniorikonsultti
Filosofian maisteri (hum), Henkilöstöpäällikkö, Uravalmennuksen erikoistumisopinnot, sertifioitunut RMP©️-motivaatiovalmentaja, HHJ-koulutus

"Epäröinnin kynnyksellä kysy, kuinka paljon rohkeutta uskallat tänään jättää käyttämättä. T. Tabermann"


Kuka?

Olen HR:n, johtamisen, valmennuksen ja muutoksen ammattilainen, jolla on 20 vuoden työkokemus tuote- ja palveluliiketoiminnoista globaaleissa konserneissa ja suomalaisissa kansainvälistyneissä kasvuyhtiöissä. Aloista minulle tutuimpia ovat ICT, IoT, tuotanto- ja prosessiteollisuus, clean tech, henkilöstöpalvelu ja aikuiskoulutus. Olen urani aikana osallistunut lukuisiin toiminnan kehityksen, prosessien tai organisaatioiden muutosprojekteihin – joko tiimiläisenä, johtajana tai muutoksen kohteena.

Lähestyn muutosta osana yrityksen luonnollista kehityskaarta, innostuen ja käytännönläheisesti. Pyrin selkeyttämään ja jäsentämään tietoa ja tilannetta sekä ruokkimaan muiden osallistumista, sillä useimmiten muutokset tapahtuvat osana jokaisen jo valmiiksi kiireistä arkea. Uskon, että muutoksen onnistuneen läpiviennin edellytys on, että ihmiset kokevat tulevansa kuulluksi ja ottavat uudet toimintatavat osaksi jokapäiväisiä työtapojansa.

Olen erilaisten toiminta- ja persoonallisuustestien, asiakkaideni ja kollegojeni mukaan positiivinen, tavoitteellinen, analyyttinen, sitkeä ja luova. Hoidan kiperätkin tilanteet rauhallisesti ja asiallisesti.

Toimin osana CCEAn upeaa kumppaniverkostoa.

 Miksi?

Kokemukseni HR:stä ja valmennuksesta auttaa minua suhtautumaan ihmisten muutosmatkaan lempeästi, mutta tavoitteellisesti. Tärkeää on tukea ilmapiirin psykologista turvallisuutta, osallistamalla, luoden rakennetta ja ennakoitavuutta, sekä kirkastamalla tavoitteita sekä arjen tulevaisuudenkuvaa muutoksen kohteena oleville. Uskon vahvasti yhdessä tekemiseen, sillä moninaisuus ja monipuolisuus tuottavat aina parempia tuloksia.

Haluan omalta osaltani tukea merkityksellisen työelämän mahdollistamista jokaiselle yksilölle ja myös mahdollistaa yritysten kasvun ja tuottavuuden sen ainoan pysyvän kilpailuedun – ihmisen – kautta.

 Mitä?

  • Prosessi-, järjestelmä- ja organisaatiomuutokset
  • Osaamisen, koulutuksen ja johtamisen kehittäminen
  • Työpajojen fasilitointi
  • Esimiesten ja HR:n valmennus ja sparraus