Reetta Evers

Konsultti
Kauppatieteiden maisteri (KTM)
Tradenomi (BBA)

"Change isn’t about waiting for the storm to be over. It’s about learning how to dance in the rain."

040 589 2242

Kuka?

Olen yrittäjämäinen ja sinnikäs tekijä sekä aito, avoin ja ystävällinen tiimipeluri, joka syttyy haasteista ja nauttii mahdollisuudesta työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Minulla on ainainen into ja halu kehittää ja kehittyä. Uskon jatkuvaan oppimiseen sekä ihmisten yhteistyöhön ja joukkovoimaan: Niillä saadaan ihmeitä aikaan – useimmiten myös onnistuneita muutoksia!

Minulla on yli 15 vuoden monipuolinen kokemus erilaisista markkinointiviestinnän tehtävistä. Viestinnässä minua kiehtoo sen voima liiketoiminnan tehostajana ja ihmisten sitouttajana – kun sitä käytetään oikein. Muutoksen johtamisesta inspiroiduin Aalto-yliopistossa. Tein Pro gradu -tutkielman eräälle suurelle suomalaiselle pörssiyritykselle viestinnän roolista strategisen muutoksen johtamisessa. Sen myötä sain todistaa, kuinka teoria ihmislähtöisen muutoksen johtamisen hyödyistä pätee täysin myös käytännössä. CCEA:lla olen päässyt tukemaan monenlaisia muutosprojekteja globaalien yritysten strategisista transformaatioista järjestelmäprojekteihin.

Vapaa-aikana nautin perheen ja ystävien seurasta – sekä kaupungin sykkeessä että mökillä meren ja luonnon äärellä. Liikunta ja lukeminen tasapainoittavat mukavasti vauhdikasta lapsiperheen arkea.

Miksi?

Muutoksesta on tullut pysyvä elinehto organisaatioille ja niiden menestymiselle. Kaiken lisäksi muutos on jatkuvaa. Se taas edellyttää ihmisiltä täysin uudenlaista asennetta ja ajattelumallia. Jos ihmisten rooli muutoksen onnistumisessa sivuutetaan, muutokset epäonnistuvat. Oikotietä onnistuneisiin muutoksiin ei ole. Onnistuminen vaatii uudenlaista johtamista, monipuolista viestintää ja vuorovaikutusta, yhdessä tekemistä ja toimivia työkaluja.

CCEA on Suomen suurin muutosten onnistuneeseen läpivientiin erikoistunut yritys, jossa ymmärretään, miten muutosinvestoinnit pystytään parhaiten kääntämään tulokseksi – ihmislähtöisesti. CCEAssa keskitytään konkretiaan ja tekemiseen: turha jargon käännetään selkokielelle ja muutosta tehdään kädet savessa. On mahtavaa olla osa tätä huippujengiä!

Mitä?

Työnkuvani ovat aina olleet monipuolisia ja markkinointiviestinnän lisäksi olen tehnyt mm. rekrytointia, myyntiä, tutkimuksia, tapahtumia jne. Erityisosaamistani ovat:

  • Muutoshankkeiden suunnittelu ja toteutus isoissa globaaleissa yrityksissä
  • Account-based marketing ja asiakassuhteiden kehittäminen
  • Asiantuntijoiden ja ylimmän johdon tukeminen viestinnässä & ajatusjohtajuuden rakentamisessa
  • Viestintä ja sisällöntuotanto
  • Projektien hallinta ja organisointi

Minulla on CCEAn People-Driven Change ja Prosci Certified Change Practitioner -sertifikaatit.