Reetta Rajala

Advisor
Kauppatieteiden maisteri (KTM)

"Hyvä johtaja tunnistaa organisaatiossa tarvittavat muutokset. Erinomainen johtaja uskaltaa priorisoida yrittämättä saada kaikkea tapahtumaan yhtä aikaa ja osaa johtaa muutokset läpi onnistuneesti kerta toisensa jälkeen."

040 779 8313

Kuka?

Olen CCEAn perustaja ja intohimoinen muutosten läpiviejä. Vaikka takana on lähes 30 vuoden työura ja kymmeniä toinen toistaan monimutkaisempia muutoksia, sytyn edelleen jokaisesta uudesta asiakkaidemme muutoksesta, jossa saamme olla mukana. Jos asiakkailtamme kysyy minusta, tyypillisiä sanoja ovat ammattimainen, jämäkkä, periksiantamaton ja aikaansaava. Onpa joku leikillisesti – ja kiitollisena muutosta eteenpäin vievästä otteesta – antanut projektin jälkeen lahjaksi ruoskankin.

Miksi?

CCEA on minulle työ ja toinen perhe. Uskon, että se työ, mitä me CCEAssa muutosten parissa teemme, saa suomalaiset yritykset menestymään paremmin ja petraamaan kilpailukykyään. Vain kukoistavien yritysten avulla pystymme kehittämään suomalaista yhteiskuntaa. Muutosten läpivienti on kovaa ja usein hyvinkin käytännönläheistä työtä, jossa aina on vaikeampia hetkiä. Sitä tunnetta, kun huomaa jonkun muutosta kiihkeästi vastustaneen ihmisen innostuvan uudesta ja alkavan toimia uudella tavalla, ei voita mikään.

Mitä?

Erityisosaamistani ovat

  • muutostiimien sekä ohjelmien ja projektien vetäminen
  • organisaation muutosportfolion analysointi, priorisointi ja johtaminen
  • yksittäisten muutosten läpiviennin suunnittelu ja toteutus
  • osallistaminen ja fasilitointi
  • IT:n toimintamallien, prosessien ja työkalujen muutokset sekä ulkoistukset
  • muutosverkostojen rakentaminen ja tukeminen
  • SAFe (Scaled Agile Framework) -mallilla vedetyt muutokset (olen serfifioitu SAFe Agilist ja Lean Change Agent)