Satu Ryhtä

Seniorikonsultti

"Innovointi on palkittavaa, mutta täytäntöönpano ihailtavaa."

050 330 2035

Kuka?

Minulla on reilut parikymmentä vuotta työkokemusta yrityselämässä, laaja-alaisesti eri rooleissa projektijohdosta liiketoiminnan kehittämiseen ja operatiivisen toiminnan johtamiseen. Muutoshallinta ja asiakaskokemuksen kehittäminen ovat aina olleet työni ytimessä. Koenkin olevani etuoikeutettu, kun olen päässyt suunnittelemaan ja toteuttamaan useita, myös kompleksisia ja kansainvälisiä, transitio- ja transformaatioprojekteja, sekä sisäisesti että myös lukuisille asiakkaillekin.

Muutoksen lisäksi sytyn jatkuvasta oppimisesta ja kehittymisestä. Vapaa-ajallani luen paljon, vietän aikaa mökillä ja luonnossa sekä liikun monipuolisesti. Lempilajejani ovat uinti, lenkkeily, melonta sekä erilaiset pallopelit erityisesti yhdessä lasten kanssa.

Olen osa CCEAn kumppaniverkostoa.

Miksi?

Olen luonteeltani utelias, suhtaudun intohimoisesti uusiin haasteisiin ja ennen kaikkea muutokseen mahdollisuutena. Muutoshallinnassa vahvuuteni on nähdä “iso kuva” ja hahmottaa nopeasti olennaiset asioiden ja toimintojen väliset riippuvuussuhteet, yhdistettynä tarkkuuteen yksityiskohtien osalta. Minulle on sydämen asia se, että kaikki joita muutos organisaatiossa koskee myös ymmärtävät miksi, miten ja mitä se heille itselleen tarkoittaa. Selkeä, yhdenmukainen ja jatkuva viestintä sekä ihmisten osallistaminen muutoksen rakentamiseen ovat mielestäni onnistuneen muutoksen keskiössä.

CCEAn ihmislähtöinen ja ketterä lähestymistapa muutokseen, vahva ammattilaisten tukiverkosto ja hyvät työkalut tuovat selkeää lisäarvoa kaikille muutoksen osapuolille tekijöstä sidosryhmiin, taaten onnistuneen lopputuloksen.

Mitä?

Heittäydyn kaikkiin muutosprojekteihin suurella sydämellä, olen sinnikäs ja aikaansaava muutoksen läpiviejä.

Erityisosaamistani ovat

  • kompleksiset muutokset kuten ulkoistukset ja liiketoiminnan siirrot mukaan lukien henkilöstön haltuunotto, myös kansainvälisesti
  • toimintamallin muutokset
  • organisaatiomuutokset
  • työkalujen, järjestelmien ja palveluiden käyttöönottoprojektit
  • kulttuurimuutokset