Suvi Vainio

Seniorikonsultti
Kauppatieteen maisteri (KTM), Valtiotieteiden maisteri (VTM), Sosiaalipsykologi, Restonomi (YMK), palvelumuotoilija

"Tulevaisuus luodaan yhdessä. Muutos on aina mahdollisuus."

045 657 7893

Kuka?

Olen ihmisten käyttäytymisen asiantuntija, joka on toiminut yli viidentoista vuoden ajan liikkeenjohdon konsulttina, HR-ammattilaisena, projektipäällikkönä ja kehittäjänä eri organisaatioissa. Taustani on yhdistelmä ihmistieteitä ja asiakaslähtöisiä menetelmiä, mutta myös dataohjautuvuutta, digitaalisuutta sekä liiketoimintaymmärrystä.

Olen ollut suunnittelemassa strategisia muutoksia, viemässä niitä läpi ja tukemassa esimiehiä ja henkilöstöä erilaisten organisaatio-, järjestelmä- ja toimintatapamuutosten jalkauttamisessa. Minulle on tuttua myös palveluiden asiakaslähtöinen ja ketterä kehittäminen palvelumuotoilun ja sprinttien avulla.

Vapaa-aikaani vietän perheen ja ystävien seurassa. Matkustelen mielelläni, kun siihen on mahdollisuus. Luonto ja ulkoilu ovat sydäntäni lähellä.

Toimin CCEAssa osana kumppaniverkostoa.

Miksi?

Haluan olla luomassa tulevaisuuden työpaikkoja, joissa asiat tehdään aiempaa toimivammin ja auttaa osaltani edistämään ammattimaista muutosjohtamista. Ihmiskeskeisyys tulisi olla jokaisen muutoksen lähtökohta. Minulle on tärkeää, että muutosta voidaan seurata ja onnistumista mitata. Tavoitteet voidaan saavuttaa vain yhteistyöllä ihmisten kanssa ymmärtämällä ja ennakoimalla ihmisten ajattelua ja käyttäytymistä.

Mitä?

Erityisosaamistani ovat

  • Ihmislähtöinen muutosten läpivienti ja muutoskyvykkyyden rakentaminen
  • Uusien toimintatapojen ja palveluiden kehittäminen ja implementointi
  • Organisaatiokulttuurin ja johtamiskäytäntöjen kehittäminen
  • Esimiesten ja henkilöstön tukeminen muutoksessa
  • Fasilitointi ja kouluttaminen (f2f ja virtuaalinen)
  • Palvelumuotoilun menetelmät ja ketterä kehittäminen

Olen ICT-sertifioitu Brain-Based Coach.