Taru Maamies

Seniorikonsultti
Tekniikan lisensiaatti (TkL)

"It is not the strongest that survive, nor the most intelligent. It is the one that is most adaptable to change. (Charles Darwin)"

040 760 4876

Kuka?

Olen kokenut liiketoiminta- ja teknologiaosaaja taustanani parinkymmenen vuoden kokemus kansainvälisissä organisaatioissa nopeasti muuttuvilla toimialoilla, joissa jatkuva muutos on elinehto. Työurallani olen ollut monenlaisissa muutoksissa mukana niin muutoksen kohteena kuin aktiivisena muutosprojektin läpiviejänä tai muutoksen käynnistäneen ohjausryhmän jäsenenä. Oma liiketoimintatausta antaa hyvät valmiudet hahmottaa nopeasti asiakkaiden haasteita ja muutostarpeita sekä keskittyä niissä oleelliseen.

Miksi?

Uskon vahvasti muutosten ja organisaatioiden johtamiseen ihmisten, prosessien ja vuorovaikutuksen kautta. Jatkuvissa muutos- ja kehityspaineissa olevissa liiketoimintaympäristöissä muutosten läpiviennin tehostaminen sekä organisaatioiden muutoskyvykkyyden ja toimeenpanokyvyn parantaminen luovat yrityksille pysyvää kilpailuetua. Tähän pureutuu CCEAn luoma People Driven Change -toimintamalli, joka nostaa ihmisen muutoksen keskiöön. On todella motivoivaa olla mukana viemässä läpi asiakasyritysten muutoksia tällä mallilla yhdessä CCEAn kokeneen huipputiimin kanssa ja päästä todistamaan lähestymistavan teho käytännössä.

Mitä?

  • Prosessien ja toimintatapojen luominen, käyttöönotto ja uudistaminen kansainvälisissä matriisiorganisaatioissa
  • Strategian muutokset ja niiden jalkauttaminen
  • Tietojärjestelmien uudistaminen ja digitalisaatiohankkeet
  • Organisaatiouudistukset
  • Ulkoistushankkeet ja yritysjärjestelyt

Olen sertifioitu SAFe Agilist ja Lean Change Agent.