Taru Saariperä

Seniorikonsultti
Kauppatieteiden maisteri, humanististen tieteiden kandidaatti

040 489 7339

Kuka? 

Innostun muutoksesta ja eritoten muutosviestinnästä. Työssäni pyrin aina keskittymään olennaiseen, ja iloitsen onnistuessani kiteyttämään monimutkaisia asioita selkeäksi viestinnäksi. Osaan lähestyä asioita eri osapuolten näkökulmat huomioiden, mutta kuitenkin määrätietoisesti ja tehokkaasti. Nautin päästessäni tekemään töitä yhdessä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa, onnistumisia juhlistaen ja vaikeita asioita kaihtamatta.  

Muutosten johtaminen ja niiden keskellä työskenteleminen voi usein olla kiireistä ja kaoottistakin – ja sitä tärkeämpää on pysyä rauhallisena ja olla hätiköimättä. Olenkin saanut usein kiitosta rauhallisesta työotteestani.   

Miksi? 

Työurallani olen päässyt tekemään hyvin erilaisia projekteja erilaisissa konteksteissa. Näille kaikille on yhteistä se, että ihmisten saaminen mukaan muutoksen on se, mikä ratkaisee muutoksen onnistumisen. Siispä minua motivoi olla viemässä muutoksia arkeen ja kiteyttämässä sitä, mistä muutoksessa on kyse eri sidosryhmille.   

Minulle on tärkeää päästä tekemään minulle merkityksellistä työtä täysin omana itsenäni ja omalla persoonallani, ja CCEA on tähän erinomainen paikka.  

Mitä? 

Olen vahvoilla ainakin seuraavissa aiheissa: 

  • Sisäinen viestintä – aina strategisesta suunnittelusta sisällöntuotantoon 
  • Tiimin vetäminen 
  • Johdon tuki ja neuvonta  
  • Esihenkilöiden tuki  
  • Muutosviestintä erilaisissa projekteissa (yrityskaupoista järjestelmämuutoksiin) 
  • Työtapojen ja prosessien kehittäminen