Tom Toivonen

Kehitysjohtaja, mittauspalvelut
Diplomi-insinööri (DI)

"Mittaaminen auttaa ihmisiä kehittymään ja kehittämään."

050 342 9998

Kuka?

Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus pilvipalveluiden liiketoiminnasta ja teknologiasta. Insinöörinä olen saanut tehdä innostavaa työtä myynnissä, markkinoinnissa ja johtotehtävissä niin monikansallisissa kuin kasvuvaiheessa olevissa ohjelmisto- ja teknologiayrityksissä ympäri maailmaa.

Olen kiitollinen mahdollisuudesta tehdä osa-aikaisesti töitä CCEAlla tasapainottaen työtä ja vapaa-aikaa siten, että minulle jää aikaa nauttia myös kestävyysurheilusta poluilla, lumella, jäällä ja vedessä.

Mitä?

Voit vain hallita asioita, joita mittaat ja haluat kehittää – olipa kyseessä sitten muutos, liiketoiminta, markkinointi tai ohjelmistokehitys. Mittaamisesta on hyötyä riippumatta siitä, mittaatko muutosta menneeseen ankkuroituun tilanteeseen tai kohti tiettyä tavoitetta. Uskon valmentavaan johtamiseen ja vastuun antamiseen ja ottamiseen.

Miksi?

Olen etuoikeutettu saadessani kehittää CCEAn mittausliiketoimintaa yhdessä asiakkaittemme, kumppaneittemme, kokeneiden ohjelmistokehittäjien sekä osaavien ihmislähtöisen muutoksen asiantuntijoiden kanssa.