Tuija Palokankare

Konsultti

"Kun muutoksen tuulet puhaltavat, jotkut rakentavat seiniä ja toiset tuulimyllyjä (kiinalainen sananlasku)."

040 846 8807

Kuka?

Olen ollut vahvasti mukana muutoksessa tehden digitalisaatiota parinkymmenen vuoden ajan. Olen digitalisoinut erilaisia palveluja ja liiketoimintoja (B2C ja B2B) sekä vastannut niiden kaupallisesta kehityksestä. Lisäksi olen kokenut lukuisia muutosprosesseja työympäristöissäni ja havainnut, miten prosessit jäävät harmittavan usein vajavaisiksi. Syynä yleensä on, että unohdetaan muutoksen kohde eli ihminen. Tämän innoittamana lähdin opiskelemaan työyhteisön kehittäjän tutkintoa, joka on nyt loppusuoralla. Se on auttanut ymmärtämään entistä syvemmin yksilön ja työyhteisön merkitystä ja roolia muutoksissa.

Maailma on toinen kotini ja rakastan matkustamista. Myös kotipihalla puuhastelu on rentouttavaa. Ystävät, kuntoilu, teatteri ja musiikki pitävät huolta arjen tasapainosta.

Miksi?

Haluan tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa parempaa työelämää niin, että jokainen ihminen pysyy muutoksen kyydissä mukana. On hienoa päästä osaksi CCEAn tekijäporukkaa, jossa muutosta tehdään paitsi rohkeasti haastaen, niin ennen kaikkea ihmislähtöisellä tavalla. Itselle CCEAssa resonoi arvomaailman lisäksi se, miten ihmislähtöisyys on kiinnitettynä myös vahvasti organisaation rakenteisiin.

Miten?

Vahvuuksiani ovat:

  • Palvelujen ja liiketoimintojen digitalisointi ja kaupallinen kehitys
  • Digitaalinen markkinointi ja viestintä, media-ala
  • Projektinhallinta ja organisointi
  • Työyhteisöjen kehittäminen
  • Sidosryhmätyö ja verkostoituminen