Muutoksen läpivienti

Muutos kuin muutos, pidämme huolen siitä, että ihmiset tietävät, ymmärtävät, sitoutuvat, toimivat ja lopulta muuttavat pysyvästi toimintatapojaan.

Teemme työtä iteratiivisesti, sinnikkäästi ja tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Hyödynnämme koko ajan uutta tietoa, havaintoja ja kasvavaa ymmärrystä ja pidämme käden ihmisten pulssilla. Kun ymmärrys kasvaa, säädämme tarpeen mukaan suunnitelmia ja toteutustapoja, jotta ihmiset kykenevät toimimaan tavoitellulla tavalla ja muuttamaan organisaatiotaan.

Asiakkaidemme mukaan alamme tuottaa arvoa jo ensimmäisestä palaverista lähtien. Tavaramerkkimme muutoksissa on se, että teemme kaiken tarvittavan. Myös ne rutiininomaisilta tuntuvat hommat, jotka monien on vaivalloista hoitaa.

Tutustu myös muutoksen läpiviennin starttipakettiimme >>

Miksi CCEA on paras kumppani viemään muutoksen maaliin?

Muutoksen läpiviennin erityisosaaja yli 10 vuoden kokemuksella

Ymmärrämme konkretiaa:

Hahmotamme muutoksen konkreettisena kokonaisuutena. Erotamme tärkeimmät tekijät ja teemme tarvittavat toimenpiteet käytännön tasolla. Priorisoimme jatkuvasti ja keskitymme tiukasti siihen, mikä on kyseisellä hetkellä oleellista.

Autamme oikeissa paikoissa:

Räätälöimme aina palveluehdotuksemme todellisen tarpeen mukaiseksi. Olemme silta siilojen välillä. Olemme oma-aloitteisia sekä organisaatiota aktiivisesti auttavia ja osallistavia.

Viemme asiat loppuun asti:

Teemme, emmekä vain kerro, mitä pitää tehdä. Varmistamme, todennamme ja puskemme sinnikkäästi, kunnes muutos on totta. Päivitämme suunnitelmaa jatkuvasti ihmisiltä saadun vasteen perusteella.