C C E A
C C E A

Töihin meille

Kasvamme vauhdilla, ja siksi haemme koko ajan ihmisiä, jotka ovat paitsi muutosten läpiviennin osaajia, myös aikaansaavia, sinnikkäitä, empaattisia, innostavia ja konkreettisia tekijäihmisiä. Hyviä tyyppejä.

Tarjoamme muutosten läpiviennin kovimpien osaajien yhteisön sekä muutokset, joissa pääsee tekemään parhaansa joka päivä.

Mahtavien kollegoiden, hienojen globaalien asiakkaiden, viihtyisän toimiston sekä kilpailukykyisen palkitsemisen lisäksi meillä on seuraavat edut:

  • Osaamisen kehittäminen
  • Kulttuuri- ja liikuntaetu
  • Maksuton kuntosali toimistokiinteistössä
  • Hieronta
  • Sairaan lapsen hoitopalvelu
  • Kotisiivousetu
  • Työterveyshuolto sekä sairauskuluvakuutus
  • Yhteiset liikunta- ja kulttuuritapahtumat
  • Etätyömahdollisuudet yhteyksineen

Mikä lontti?

Me ccealaiset olemme toisillemme lontteja. Siis mitä?

Olemme miettineet yhdessä CCEAn arvot ja tekemisen tavan ja kiteyttäneet ne kuvaan, jossa on kameleonttimainen moniosaaja ja jonka nimeksi tuli CCEAlontti. Tuttavallisemmin lontti. Siitä lähtien olemme olleet lontteja ja yhteisömme lonttiperhe, jonka kuulumiset löytyvät Instagramista aihetunnisteella #lonttifamily.

Katso video, jossa lontit kertovat, miksi CCEA on paras työpaikka juuri heille:

 

Haluatko lontiksi?

Jos haluat olla viemässä läpi asiakkaidemme muutoksia ja liittyä mahtavaan tiimiimme, jätä meille avoin hakemus.

Työskentely meillä edellyttää ennen kaikkea intohimoa muutosten läpivientiin sekä tyypillisesti ylempää korkeakoulututkintoa, muutoksen läpiviennin osaamista, itseohjautuvuutta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Arvostamme tiimityötaitoja, periksiantamatonta asennetta, soveltamiskykyä, konkreettista työotetta, rohkeutta sekä työn- ja elämänhallinnan taitoja – unohtamatta halua olla osa hyvää porukkaa.

Kaihdamme byrokratiaa, hierarkiaa, abstraktiutta ja kaikkea muuta jäykältä ja fiiniltä kuulostavaa.

 

Elina Rautjärvi

”Kun silmiini osui CCEAn työpaikkailmoitus, ajattelin, saako joku todella tehdä tällaista aina työkseen”, Elina sanoo. Entä, mitä hän ajatteli CCEAn perehdytyksestä, ja mitä hänen työnsä käytännössä on?

Johanna Tynkkynen

”Lonttiperhe on paras tiimi, jonka kanssa olen koskaan tehnyt töitä. Hain CCEAan ystäväni suosituksesta, mutta silti tämä yhteishenki onnistui yllättämään”, Johanna toteaa. Mitä hänen vapaa-aikaansa kuuluu?

Mira Dahlman

”Vastaan CCEAn kulttuurista ja ihmisistä, ja haluan rakentaa osaltani vahvaa yhdessä tekemistä”, Mira kertoo ja avaa myös sitä, mistä sana lontti on oikein saanut alkunsa.

Sanna Lehto

”Olen saanut kokea kasvun kolmen hengen tiimistä lähes kolmenkymmenen asiantuntijan yritykseksi”, Sanna sanoo. Monesko CCEAn työntekijä Sanna oikein oli? Entä millaista oli olla töistä vanhempainvapaalla?

Juha Lindfors

”Lonteista paistaa selkeimmin avoimuus, auttamisen halu, yhteisöllisyys, iloisuus ja positiivisuus. Avoimuus näkyy kaikessa, mitä teemme”, listaa Juha lonttien arvoja. Lue lisää, millaista Juhan työ on ja mistä hän saa energiaa.