C C E A
C C E A

Yritys

Menestyvä liiketoiminta edellyttää jatkuvaa muutosta. Useimmat muutoshankkeet kuitenkin epäonnistuvat, koska ihmiset eivät osaa, halua tai jaksa muuttaa omaa tapaansa tehdä työtä.

CCEA on muutosten läpivientiin erikoistunut asiantuntijayritys, jolla on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset tekemään työnsä ja ajattelemaan uudella tavalla.

Me määrittelemme muutoksen, suunnittelemme muutoksen läpiviennin ja viemme muutoksen sinnikkäästi käytäntöön. Vaikka yksi ihminen kerrallaan. Näin maksimoimme asiakkaidemme muutosinvestoinnin tuoton.

 • Suomen suurin muutosten läpiviennin asiantuntijayritys
 • Perustettu vuonna 2007
 • Lähes 40 muutosten läpiviennin osaajaa
 • Liikevaihto 3,5+ miljoonaa euroa
 • Tuloksentekokyky ja vakavaraisuus erinomaiset
 • Johto: Reetta Rajala (toimitusjohtaja), Mira Dahlman (operatiivinen johtaja) ja Auli Packalén (markkinointijohtaja)
 • Omistus: Reetta Rajala ja Janne Rajala perheineen sekä Mira Dahlman

Hallitus

Antti Koskelin

Antti Koskelin

Antti Koskelin on KONEen tietohallintojohtaja ja CCEAn hallituksen tuorein vahvistus: hän aloitti hallituksemme jäsenenä toukokuussa 2017. Vuoden CIO:ksi vuonna 2011 valittu Antti on strateginen johtaja, joka uskoo ihmisten osallistamiseen. Hän on ollut mukana lukuisissa kansainvälisten yritysten muutoshankkeissa, ja CCEAn hallitukseen hän tuokin arvokasta näkemystä globaalien yritysten muutostarpeista sekä digitaalisista palveluista ja liiketoimintalähtöisestä IT:stä, jotka ovat yritysten liiketoiminnassa ja siten myös muutoksissa yhä keskeisempiä.

Lue lisää Antista
Jari Myyryläinen

Jari Myyryläinen

Jari Myyryläinen työskentelee Konecranes-konsernissa teollisuuden ratkaisuiden parissa nimikkeellä Head of Industry Applications. Hän on pitkän Konecranes-uransa aikana työskennellyt myös lukuisissa muissa johtotehtävissä ja luotsannut suuria muutoshankkeita. CCEAn hallituksen jäsenenä Jari aloitti vuonna 2015. Hän tuo hallitukseen vankan kokemuksensa ja ymmärryksensä siitä, millaista tukea yritykset tarvitsevat muutoshankkeidensa läpivientiin, jotta muutokset juurtuvat osaksi päivittäistä toimintaa.

Lue lisää Jarista
Matti Vilmi

Matti Vilmi

Matti Vilmi on Nitorin toimitusjohtaja ja CCEAn hallituksen jäsen vuodesta 2016 alkaen. Nitor on vauhdilla kasvava ja erinomaista tulosta tekevä digitaalinen insinööritoimisto, joka vuonna 2017 oli yksi Suomen ja Euroopan parhaista työpaikoista. Matti tuo CCEAn hallitukseen näkemystä ja kokemusta kasvuyrityksen johtamisesta, digitaalisista palveluista, ketterästä kehittämisestä sekä hyvän työyhteisön ylläpitämisestä.

Lue lisää Matista
Mira Dahlman

Mira Dahlman

Mira Dahlman on CCEAn operatiivinen johtaja ja johtava konsultti sekä hallituksen jäsen vuodesta 2009. CCEAn hallitukseen Mira tuo kokemuksen hioman osaamisensa muutosprojektien ja asiakkuuksien johtamisesta, mutta myös sosiaalipsykologin ymmärryksensä nopeasti kasvavan yrityksen ja työyhteisön ketterästä johtamisesta sekä avoimen yrityskulttuurin luomisesta.

Lue lisää Mirasta
Outi Torniainen

Outi Torniainen

Outi Torniainen on Etteplanin viestintä- ja markkinointijohtaja ja CCEAn hallituksen puheenjohtaja. Hän on ollut hallituksen jäsen vuodesta 2011, puheenjohtajaksi hänet nimitettiin maaliskuussa 2018. Etteplan on tekniseen suunnitteluun, dokumentaatioon ja digitalisaatioon erikoistunut asiantuntijayritys, jonka asiakkaisiin kuuluu johtavia ja globaalisti toimivia valmistavan teollisuuden yrityksiä sekä innovatiivisia startup-yrityksiä. Muutoksissa täsmällinen, selkeä ja oikea-aikainen viestintä johtamisen keskeisenä välineenä on yksi onnistumisen kulmakivistä, ja viestinnän ammattilaisena Outi tuo CCEAn hallitukseen näkemyksensä ja kokemuksensa tästä muutosjohtamisen avainasiasta.

Lue lisää Outista
Reetta Rajala

Reetta Rajala

Reetta Rajala on paitsi CCEAn hallituksen jäsen, myös ja ennen muuta CCEAn perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on 25 vuoden kokemus liiketoiminnan kehityksen ja muutoksenhallinnan tehtävistä. Reetta tuo hallitukseen ajantasaisen ja jatkuvasti eteenpäin luotaavaan näkemyksen siitä, millaisia muutoshaasteita CCEAn asiakkaat kohtaavat liiketoiminnassaan sekä miten CCEA yrityksenä ja asiantuntijaorganisaationa kasvaa ja kehittyy.

Lue lisää Reetasta
Roni Jokinen

Roni Jokinen

Roni Jokinen on kauppatieteiden maisteri, joka keskittyi opinnoissaan laskentatoimeen ja rahoitukseen. Roni tuo CCEAn hallitukseen nuoruuden intoa. Lisäksi hän tukee CCEAa organisoimalla opiskelijayhteistyötä tavoitteenaan löytää potentiaalisimmat nuoret osaajat. Roni myös edustaa CCEAn hallituksessa jatkuvuutta: hän on CCEAn perustaja ja toimitusjohtaja Reetta Rajalan poika, joka on nähnyt kasvutarinamme läheltä ja tsemppaa CCEAa kasvamaan edelleen.

Lue lisää Ronista

Vastuullisuus

CCEA on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan, jota kehitämme yhdessä jatkuvasti.

Toimintaperiaatteemme on määritelty CCEAn toimintakulttuurissa.

 • Toimintamme perustuu vahvaan tiimityöhön, jatkuvaan keskusteluun, itseohjautuvuuteen ja proaktiivisuuteen. Rakennamme toimintakulttuuriamme kaikki yhdessä.
 • Organisaatiorakenteemme on ohut ja joustava. Johdamme liiketoimintaamme avoimesti ja rehellisesti.
 • Edistämme tasa-arvoa ja kunnioitamme työntekijöidemme monimuotoisuutta. Jokaista kohdellaan tasapuolisesti, eikä ketään syrjitä. Tuemme lonttien kehittymistä ja uralla etenemistä.
 • Haluamme mahdollistaa yksityis- ja työelämän yhdistämisen sekä edistää henkilöstömme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lue lisää Töihin meille -osiosta.
 • Toimistoarjessamme pyrimme valitsemaan aina mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia vaihtoehtoja ja ratkaisuja.

Haluamme auttaa osaltamme myös paremman yhteiskunnan kehityksessä. CCEAn arvoista avuliaisuus ja toisista huolehtiminen näkyvät yhteiskunnallisessa vastuullisuustyössämme. Sydäntämme lähellä ovat erityisesti hyvinvoiva Itämeri sekä nuorten tukeminen koulutuksessa ja urheilussa.

 • Suojelemme Itämerta: Jo monen vuoden ajan CCEA on lahjoittanut joulutervehdysbudjetin Baltic Sea Action Groupille Itämeren pelastustyöhön. Lue lisää.
 • Kustannamme kahden vähävaraisen perheen nuoren koko lukiotaipaleen.
 • Sponsoroimme kahta nuorta urheilijalupausta, Laser Radial -luokan purjehtija Monika Mikkolaa (vuodesta 2015) ja alppihiihtäjä Niko Kukkosta (vuodesta 2014) heidän matkallaan kohti lajiensa kärkisijoja.
 • Tuemme nuorisourheilujoukkueita.
 • Osallistumme valikoituihin hyväntekeväisyystapahtumiin.

Ota yhteyttä

CCEA Oy

Y-tunnus: 2161491-7
Keilaranta 1
02150 Espoo
Puh. 0207 4011 40
info@ccea.com
CCEAlaisten sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)ccea.com.

Töihin meille?

Kasvamme vauhdilla ja etsimme jatkuvasti uusia muutosten läpiviennin osaajia.

Jos haluat liittyä joukkoomme, katso tarkemmat ohjeet Töihin meille -osiosta.