C C E A
C C E A

Yritys

Menestyvä liiketoiminta edellyttää jatkuvaa muutosta. Useimmat muutoshankkeet kuitenkin epäonnistuvat, koska ihmiset eivät osaa, halua tai jaksa muuttaa omaa tapaansa tehdä työtä.

CCEA on muutosten läpivientiin erikoistunut asiantuntijayritys, jolla on poikkeuksellinen kyky saada ihmiset tekemään työnsä ja ajattelemaan uudella tavalla.

Me määrittelemme muutoksen, suunnittelemme muutoksen läpiviennin ja viemme muutoksen sinnikkäästi käytäntöön. Vaikka yksi ihminen kerrallaan. Näin maksimoimme asiakkaidemme muutosinvestoinnin tuoton.

  • Suomen suurin muutosten läpiviennin asiantuntijayritys
  • Perustettu vuonna 2007
  • 33 muutosten läpiviennin osaajaa
  • Liikevaihto noin 2,7 miljoonaa euroa (2016)
  • Tuloksentekokyky ja vakavaraisuus erinomaiset
  • Johto: Reetta Rajala (toimitusjohtaja), Mira Dahlman (operatiivinen johtaja) ja Auli Packalén (markkinointijohtaja)
  • Omistus: Reetta Rajala ja Janne Rajala perheineen sekä Mira Dahlman

Hallitus

Antti Koskelin

Antti Koskelin

Antti Koskelin on KONEen tietohallintojohtaja ja CCEAn hallituksen tuorein vahvistus: hän aloitti hallituksemme jäsenenä toukokuussa 2017. Vuoden CIO:ksi vuonna 2011 valittu Antti on strateginen johtaja, joka uskoo ihmisten osallistamiseen. Hän on ollut mukana lukuisissa kansainvälisten yritysten muutoshankkeissa, ja CCEAn hallitukseen hän tuokin arvokasta näkemystä globaalien yritysten muutostarpeista sekä digitaalisista palveluista ja liiketoimintalähtöisestä IT:stä, jotka ovat yritysten liiketoiminnassa ja siten myös muutoksissa yhä keskeisempiä.

Lue lisää Antista
Jari Myyryläinen

Jari Myyryläinen

Jari Myyryläinen työskentelee Konecranes-konsernissa teollisuuden ratkaisuiden parissa nimikkeellä Head of Industry Applications. Hän on pitkän Konecranes-uransa aikana työskennellyt myös lukuisissa muissa johtotehtävissä ja luotsannut suuria muutoshankkeita. CCEAn hallituksen jäsenenä Jari aloitti vuonna 2015. Hän tuo hallitukseen vankan kokemuksensa ja ymmärryksensä siitä, millaista tukea yritykset tarvitsevat muutoshankkeidensa läpivientiin, jotta muutokset juurtuvat osaksi päivittäistä toimintaa.

Lue lisää Jarista
Matti Vilmi

Matti Vilmi

Matti Vilmi on Nitorin toimitusjohtaja ja CCEAn hallituksen jäsen vuodesta 2016 alkaen. Nitor on vauhdilla kasvava ja erinomaista tulosta tekevä digitaalinen insinööritoimisto, joka vuonna 2017 oli yksi Suomen ja Euroopan parhaista työpaikoista. Matti tuo CCEAn hallitukseen näkemystä ja kokemusta kasvuyrityksen johtamisesta, digitaalisista palveluista, ketterästä kehittämisestä sekä hyvän työyhteisön ylläpitämisestä.

Lue lisää Matista
Mikko Rysä

Mikko Rysä

Teollisuusneuvos Mikko Rysä on johtanut puhetta CCEAn hallituksessa vuodesta 2010 saakka. Hänellä on takanaan pitkä työura metsäkoneyhtiöiden johdossa, viimeisimpänä Deere&Companyn metsäkonedivisioonan vetovastuu Yhdysvaltojen Molinessa. CCEAn hallitukseen Mikko tuo laajasti näkemystä kansainvälisten suuryritysten johtamisen ja muutosten haasteista sekä osaamista hallitustyöskentelystä: hän on ollut puheenjohtajana ja jäsenenä useiden yhtiöiden hallituksissa eri puolilla maailmaa.

Lue lisää Mikosta
Mira Dahlman

Mira Dahlman

Mira Dahlman on CCEAn operatiivinen johtaja ja johtava konsultti sekä hallituksen jäsen vuodesta 2009. CCEAn hallitukseen Mira tuo kokemuksen hioman osaamisensa muutosprojektien ja asiakkuuksien johtamisesta, mutta myös sosiaalipsykologin ymmärryksensä nopeasti kasvavan yrityksen ja työyhteisön ketterästä johtamisesta sekä avoimen yrityskulttuurin luomisesta.

Lue lisää Mirasta
Outi Torniainen

Outi Torniainen

Outi Torniainen on Etteplanin viestintä- ja markkinointijohtaja ja CCEAn hallituksen jäsen vuodesta 2011. Etteplan on tekniseen suunnitteluun, dokumentaatioon ja digitalisaatioon erikoistunut asiantuntijayritys, jonka asiakkaisiin kuuluu johtavia ja globaalisti toimivia valmistavan teollisuuden yrityksiä sekä innovatiivisia startup-yrityksiä. Muutoksissa täsmällinen, selkeä ja oikea-aikainen viestintä johtamisen keskeisenä välineenä on yksi onnistumisen kulmakivistä, ja viestinnän ammattilaisena Outi tuo CCEAn hallitukseen näkemyksensä ja kokemuksensa tästä muutosjohtamisen avainasiasta.

Lue lisää Outista
Reetta Rajala

Reetta Rajala

Reetta Rajala on paitsi CCEAn hallituksen jäsen, myös ja ennen muuta CCEAn perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on 25 vuoden kokemus liiketoiminnan kehityksen ja muutoksenhallinnan tehtävistä. Reetta tuo hallitukseen ajantasaisen ja jatkuvasti eteenpäin luotaavaan näkemyksen siitä, millaisia muutoshaasteita CCEAn asiakkaat kohtaavat liiketoiminnassaan sekä miten CCEA yrityksenä ja asiantuntijaorganisaationa kasvaa ja kehittyy.

Lue lisää Reetasta
Roni Jokinen

Roni Jokinen

Roni Jokinen on kauppatieteiden kandidaatti, joka on opinnoissaan keskittynyt laskentatoimeen ja rahoitukseen. Roni tuo CCEAn hallitukseen nuoruuden intoa. Lisäksi hän tukee CCEAa organisoimalla opiskelijayhteistyötä tavoitteenaan löytää potentiaalisimmat nuoret osaajat. Roni myös edustaa CCEAn hallituksessa jatkuvuutta: hän on CCEAn perustaja ja toimitusjohtaja Reetta Rajalan poika, joka on nähnyt kasvutarinamme läheltä ja tsemppaa CCEAa kasvamaan edelleen.

Lue lisää Ronista

Ota yhteyttä

CCEA Oy

Y-tunnus: 2161491-7
Keilaranta 1
02150 Espoo
Puh. 0207 4011 40
info@ccea.com
CCEAlaisten sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)ccea.com.

Töihin meille?

Kasvamme vauhdilla ja etsimme jatkuvasti uusia muutosten läpiviennin osaajia.

Jos haluat liittyä joukkoomme, katso tarkemmat ohjeet Töihin meille -osiosta.