CCEA yrityksenä

CCEA on ihmislähtöisen muutoksen asiantuntijayritys. Me viemme muutokset sinnikkäästi läpi. Vaikka yksi ihminen kerrallaan. Näin maksimoimme asiakkaidemme muutosinvestoinnin tuoton. 

2020-luvulla pärjäävät vain ne yritykset, jotka pystyvät johtamaan ja viemään läpi muutoksia jatkuvasti. Useimmat muutoshankkeet kuitenkin epäonnistuvat, koska ihmiset eivät osaa, halua tai jaksa muuttaa omaa tapaansa tehdä työtä tai johtaa muutosta. 

Asiakkaamme tietävät, mitä pitää saada muuttumaan. Me autamme tekemään muutoksen käytännössä ja todennamme onnistumisen. Asiakkaidemme mukaan ilman meitä heidän muutosohjelmansa jäisivät tekemättä ja niiden hyödyt saavuttamatta.

Palvelumme: Muutoksen läpivienti, muutoskyvykkyyden kehittäminen, muutosportfolion johtaminen sekä muutoksen mittaaminen.

 • Suomen suurin muutosten läpiviennin asiantuntijayritys
 • Perustettu vuonna 2007
 • Yli 70 muutosten läpiviennin osaajaa
 • Liikevaihto (2021) 6,7 miljoonaa euroa
 • Tuloksentekokyky ja vakavaraisuus erinomaiset
 • Johtoryhmä: Johanna Wäänänen (Toimitusjohtaja), Juha Lindfors (Myynti) ja Mira Dahlman (Ihmiset & kulttuuri)
 • Omistus: Gofore Group sekä johtoryhmän jäsenet.

CCEAn tarina

Mistä löytää kovan luokan muutososaajia kansainvälisen suuryrityksen tarpeisiin? Ei mistään, tai ei ainakaan kovin helposti.

Näin totesi CCEAn perustaja Reetta Rajala vuosituhannen alkupuolella, kun ei työssään saanut hankittua haluamiaan asiantuntijapalveluita ja toimintamalleja muutosten läpivientiin. Kun kerran apuja ei ollut saatavilla yrityksen ulkopuolelta, tekijäihmisenä Reetta kääri hihat itse.

Vuonna 2007 syntyi ajatus siitä, etteivät tarpeet viedä läpi muutoksia ole ainutlaatuisia. Vuoden lopussa alkunsa sai yhden hengen yritys nimeltään Communicea. Nimen taustalla oli ajatus viedä muutosten läpiviennin, kommunikaation ja interaktion käytännöt osaksi liiketoiminnan prosesseja.

Mielikuvat perinteiseen yritysviestintään vievä nimi osoittautui hankalaksi. Siksi talvella 2014 lyhensimme sen muotoon CCEA. Yhden hengen yritys on ehtinyt kasvaa Suomen suurimmaksi muutosten läpiviejäksi. Mutta kädet savessa teemme töitä edelleen, jotta asiakkaamme saavat muutoksensa oikeasti aikaan. Joka ikinen päivä.

Maaliskuussa 2021 CCEA Oy siirtyi osaksi Gofore Oyj:tä, joka on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä Gofore ja CCEA muodostavat ihmislähtöisen digitaalisen muutoksen johtavan yrityksen Suomessa.

Vastuullisuus

CCEA on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan, jota kehitämme yhdessä jatkuvasti.

Toimintaperiaatteemme on määritelty CCEAn toimintakulttuurissa.

 • Toimintamme perustuu vahvaan tiimityöhön, jatkuvaan keskusteluun, itseohjautuvuuteen ja proaktiivisuuteen. Rakennamme toimintakulttuuriamme kaikki yhdessä.
 • Organisaatiorakenteemme on ohut ja joustava. Johdamme liiketoimintaamme avoimesti ja rehellisesti.
 • Edistämme tasa-arvoa ja kunnioitamme työntekijöidemme monimuotoisuutta. Jokaista kohdellaan tasapuolisesti, eikä ketään syrjitä. Tuemme lonttien kehittymistä ja uralla etenemistä.
 • Haluamme mahdollistaa yksityis- ja työelämän yhdistämisen sekä edistää henkilöstömme kokonaisvaltaista hyvinvointia. CCEAlle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka®-merkki. Lue lisää Töihin meille -osiosta.
 • Toimistoarjessamme pyrimme valitsemaan aina mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia vaihtoehtoja ja ratkaisuja.

Haluamme auttaa osaltamme myös paremman yhteiskunnan kehityksessä.

Ota yhteyttä

CCEA

Espoon toimisto
Keilaranta 1
02150 Espoo
Puh. 0207 4011 40
Y-tunnus: 2161491-7

Tampereen toimisto
Kalevantie 2,
33100 Tampere

Turun toimisto
Kauppiaskatu 9a A, 8. krs
20100 Turku

info@ccea.com
etunimi.sukunimi@ccea.com

Töihin meille?

Kasvamme vauhdilla ja haemme jatkuvasti uusia muutoksen läpiviennin osaajia. 

Jos haluat liittyä joukkoomme, katso tarkemmat ohjeet Töihin meille 
-osiosta.