CCEA yrityksenä

CCEA on ihmislähtöisen muutoksen asiantuntijayritys. Me viemme muutokset sinnikkäästi läpi. Vaikka yksi ihminen kerrallaan. Näin maksimoimme asiakkaidemme muutosinvestoinnin tuoton. 

2020-luvulla pärjäävät vain ne yritykset, jotka pystyvät johtamaan ja viemään läpi muutoksia jatkuvasti. Useimmat muutoshankkeet kuitenkin epäonnistuvat, koska ihmiset eivät osaa, halua tai jaksa muuttaa omaa tapaansa tehdä työtä tai johtaa muutosta. 

Asiakkaamme tietävät, mitä pitää saada muuttumaan. Me autamme tekemään muutoksen käytännössä ja todennamme onnistumisen. Asiakkaidemme mukaan ilman meitä heidän muutosohjelmansa jäisivät tekemättä ja niiden hyödyt saavuttamatta.

  • Suomen suurin muutosten läpiviennin asiantuntijayritys
  • Perustettu vuonna 2007
  • Yli 40 muutosten läpiviennin osaajaa
  • Liikevaihto (2019) 5,3 miljoonaa euroa
  • Tuloksentekokyky ja vakavaraisuus erinomaiset
  • Johtoryhmä: Johanna Wäänänen (toimitusjohtaja), Auli Packalén (Brändi & palvelut), Juha Lindfors (Talous & teknologia) ja Mira Dahlman (Ihmiset & kulttuuri)
  • Omistus: Gofore Group sekä johtoryhmän jäsenet.

CCEAn tarina

Mistä löytää kovan luokan muutososaajia kansainvälisen suuryrityksen tarpeisiin? Ei mistään, tai ei ainakaan kovin helposti.

Näin totesi Reetta Rajala vuosituhannen alkupuolella, kun ei työssään saanut hankittua haluamiaan asiantuntijapalveluita ja toimintamalleja muutosten läpivientiin. Kun kerran apuja ei ollut saatavilla yrityksen ulkopuolelta, tekijäihmisenä Reetta kääri hihat itse.

Vuonna 2007 Reetalle syntyi ajatus siitä, etteivät tarpeet viedä läpi muutoksia ole ainutlaatuisia. Vuoden lopussa alkunsa sai yhden hengen yritys nimeltään Communicea. Nimen taustalla oli ajatus viedä muutosten läpiviennin, kommunikaation ja interaktion käytännöt osaksi liiketoiminnan prosesseja.

Mielikuvat perinteiseen yritysviestintään vievä nimi osoittautui hankalaksi. Siksi talvella 2014 lyhensimme sen muotoon CCEA. Yhden hengen yritys on ehtinyt kasvaa Suomen suurimmaksi muutosten läpiviejäksi. Mutta kädet savessa teemme töitä edelleen, jotta asiakkaamme saavat muutoksensa oikeasti aikaan. Joka ikinen päivä.

Maaliskuussa 2021 CCEA Oy siirtyi osaksi Gofore Oyj:tä, joka on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Yhdessä Gofore ja CCEA muodostavat ihmislähtöisen digitaalisen muutoksen johtavan yrityksen Suomessa.

Ota yhteyttä

CCEA

Espoon toimisto (CCEA Oy)
Keilaranta 1
02150 Espoo
Puh. 0207 4011 40
Y-tunnus: 2161491-7

Tukholman toimisto
(CCEA Sweden Ab)
Grev Turegatan 30
114 38 Stockholm
Puh. +46 (0) 70 757 4993

Singaporen projektitoimisto
Innovation House
Block 71 #03-04/05
Ayer Rajah Crescent
139951 Singapore
Puh. +65 9421 6605

info@ccea.com
etunimi.sukunimi@ccea.com

Töihin meille?

Kasvamme vauhdilla ja haemme jatkuvasti uusia muutoksen läpiviennin osaajia. 

Jos haluat liittyä joukkoomme, katso tarkemmat ohjeet Töihin meille -osiosta.