Hallitus

Antti Koskelin

Antti Koskelin

Antti Koskelin on KONEen tietohallintojohtaja ja CCEAn hallituksen tuorein vahvistus: hän aloitti hallituksemme jäsenenä toukokuussa 2017. Vuoden CIO:ksi vuonna 2011 valittu Antti on strateginen johtaja, joka uskoo ihmisten osallistamiseen. Hän on ollut mukana lukuisissa kansainvälisten yritysten muutoshankkeissa, ja CCEAn hallitukseen hän tuokin arvokasta näkemystä globaalien yritysten muutostarpeista sekä digitaalisista palveluista ja liiketoimintalähtöisestä IT:stä, jotka ovat yritysten liiketoiminnassa ja siten myös muutoksissa yhä keskeisempiä.

Jari Myyryläinen

Jari Myyryläinen

Jari Myyryläinen työskentelee Konecranes-konsernissa teollisuuden ratkaisuiden parissa nimikkeellä Head of Industry Applications. Hän on pitkän Konecranes-uransa aikana työskennellyt myös lukuisissa muissa johtotehtävissä ja luotsannut suuria muutoshankkeita. CCEAn hallituksen jäsenenä Jari aloitti vuonna 2015. Hän tuo hallitukseen vankan kokemuksensa ja ymmärryksensä siitä, millaista tukea yritykset tarvitsevat muutoshankkeidensa läpivientiin, jotta muutokset juurtuvat osaksi päivittäistä toimintaa.

Matti Vilmi

Matti Vilmi

Matti Vilmi on Nitorin toimitusjohtaja ja CCEAn hallituksen jäsen vuodesta 2016 alkaen. Nitor on vauhdilla kasvava ja erinomaista tulosta tekevä digitaalinen insinööritoimisto, joka vuonna 2017 oli yksi Suomen ja Euroopan parhaista työpaikoista. Matti tuo CCEAn hallitukseen näkemystä ja kokemusta kasvuyrityksen johtamisesta, digitaalisista palveluista, ketterästä kehittämisestä sekä hyvän työyhteisön ylläpitämisestä.

Mira Dahlman

Mira Dahlman

Mira Dahlman on CCEAn operatiivinen johtaja ja johtava konsultti sekä hallituksen jäsen vuodesta 2009. CCEAn hallitukseen Mira tuo kokemuksen hioman osaamisensa muutosprojektien ja asiakkuuksien johtamisesta, mutta myös sosiaalipsykologin ymmärryksensä nopeasti kasvavan yrityksen ja työyhteisön ketterästä johtamisesta sekä avoimen yrityskulttuurin luomisesta.

Outi Torniainen

Outi Torniainen

Outi Torniainen on Etteplanin viestintä- ja markkinointijohtaja ja CCEAn hallituksen puheenjohtaja. Hän on ollut hallituksen jäsen vuodesta 2011, puheenjohtajaksi hänet nimitettiin maaliskuussa 2018. Etteplan on tekniseen suunnitteluun, dokumentaatioon ja digitalisaatioon erikoistunut asiantuntijayritys, jonka asiakkaisiin kuuluu johtavia ja globaalisti toimivia valmistavan teollisuuden yrityksiä sekä innovatiivisia startup-yrityksiä. Muutoksissa täsmällinen, selkeä ja oikea-aikainen viestintä johtamisen keskeisenä välineenä on yksi onnistumisen kulmakivistä, ja viestinnän ammattilaisena Outi tuo CCEAn hallitukseen näkemyksensä ja kokemuksensa tästä muutosjohtamisen avainasiasta.

Reetta Rajala

Reetta Rajala

Reetta Rajala on paitsi CCEAn hallituksen jäsen, myös ja ennen muuta CCEAn perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on 25 vuoden kokemus liiketoiminnan kehityksen ja muutoksenhallinnan tehtävistä. Reetta tuo hallitukseen ajantasaisen ja jatkuvasti eteenpäin luotaavaan näkemyksen siitä, millaisia muutoshaasteita CCEAn asiakkaat kohtaavat liiketoiminnassaan sekä miten CCEA yrityksenä ja asiantuntijaorganisaationa kasvaa ja kehittyy.

Roni Jokinen

Roni Jokinen

Roni Jokinen on kauppatieteiden maisteri, joka keskittyi opinnoissaan laskentatoimeen ja rahoitukseen. Roni tuo CCEAn hallitukseen nuoruuden intoa. Lisäksi hän tukee CCEAa organisoimalla opiskelijayhteistyötä tavoitteenaan löytää potentiaalisimmat nuoret osaajat. Roni myös edustaa CCEAn hallituksessa jatkuvuutta: hän on CCEAn perustaja ja toimitusjohtaja Reetta Rajalan poika, joka on nähnyt kasvutarinamme läheltä ja tsemppaa CCEAa kasvamaan edelleen.