Hallitus

Antti Koskelin

Antti Koskelin

Antti Koskelin on KONEen tietohallintojohtaja ja CCEAn hallituksen puheenjohtaja. Hän aloitti hallituksemme jäsenenä toukokuussa 2017 ja hallituksen puheenjohtajana maaliskuussa 2020. Vuoden CIO:ksi vuonna 2011 valittu Antti on strateginen johtaja, joka uskoo ihmisten osallistamiseen. Hän on ollut mukana lukuisissa kansainvälisten yritysten muutoshankkeissa, ja CCEAn hallitukseen hän tuokin arvokasta näkemystä globaalien yritysten muutostarpeista sekä digitaalisista palveluista ja liiketoimintalähtöisestä IT:stä, jotka ovat yritysten liiketoiminnassa ja siten myös muutoksissa yhä keskeisempiä.

Jari Myyryläinen

Jari Myyryläinen

Jari Myyryläinen työskentelee Raute-konsernissa EMEA-markkina-alueen vetäjänä. Hän on pitkän uransa aikana työskennellyt myös lukuisissa johtotehtävissä eri teknologiayrityksissä ja luotsannut suuria muutoshankkeita. CCEAn hallituksen jäsenenä Jari aloitti vuonna 2015. Hän tuo hallitukseen vankan kokemuksensa ja ymmärryksensä siitä, millaista tukea yritykset tarvitsevat muutoshankkeidensa läpivientiin, jotta muutokset juurtuvat osaksi päivittäistä toimintaa.

Mikael Nylund

Mikael Nylund

Goforen toimitusjohtaja Mikael Nylund aloitti CCEAn hallituksen jäsenenä maaliskuussa 2020. Viime vuosina voimakkaasti kasvanut Gofore tarjoaa digitalisaation huippuosaamista. Yritys on palkittu Suomen parhaana ja Euroopan toiseksi parhaana työpaikkana. Mikael tuo CCEAn hallitukseen näkemystä kasvavan konsulttiyrityksen johtamisesta, digitalisaatiosta ja vahvasta yrityskulttuurista.

Mira Dahlman

Mira Dahlman

Mira Dahlman on CCEAn operatiivinen johtaja ja johtava konsultti sekä hallituksen jäsen vuodesta 2009. CCEAn hallitukseen Mira tuo kokemuksen hioman osaamisensa muutosprojektien ja asiakkuuksien johtamisesta, mutta myös sosiaalipsykologin ymmärryksensä nopeasti kasvavan yrityksen ja työyhteisön ketterästä johtamisesta sekä avoimen yrityskulttuurin luomisesta.

Reetta Rajala

Reetta Rajala

Reetta Rajala on paitsi CCEAn hallituksen jäsen, myös ja ennen muuta CCEAn perustaja ja toimitusjohtaja. Hänellä on 25 vuoden kokemus liiketoiminnan kehityksen ja muutoksenhallinnan tehtävistä. Reetta tuo hallitukseen ajantasaisen ja jatkuvasti eteenpäin luotaavaan näkemyksen siitä, millaisia muutoshaasteita CCEAn asiakkaat kohtaavat liiketoiminnassaan sekä miten CCEA yrityksenä ja asiantuntijaorganisaationa kasvaa ja kehittyy.

Roni Jokinen

Roni Jokinen

Roni Jokinen on kauppatieteiden maisteri, joka keskittyi opinnoissaan laskentatoimeen ja rahoitukseen. Roni tuo CCEAn hallitukseen nuoruuden intoa. Lisäksi hän tukee CCEAa organisoimalla opiskelijayhteistyötä tavoitteenaan löytää potentiaalisimmat nuoret osaajat. Roni myös edustaa CCEAn hallituksessa jatkuvuutta: hän on CCEAn perustaja ja toimitusjohtaja Reetta Rajalan poika, joka on nähnyt kasvutarinamme läheltä ja tsemppaa CCEAa kasvamaan edelleen.