Hallitus

Elja Kirjavainen

Elja Kirjavainen

Elja Kirjavainen on toiminut Goforen digitaalisen muutoksen palveluista vastaavana johtajana toukokuusta 2020 lähtien. Elja on myös Goforen tytäryhtiö Gofore Lead Oy:n toimitusjohtaja. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Capgeminillä myynnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä. Elja aloitti CCEAn hallituksen jäsenenä 2021.

Juha Lindfors

Juha Lindfors

Juha Lindfors on CCEAn myyntijohtaja sekä hallituksen jäsen vuodesta 2021. Juhalla on pitkä kokemus projektien ja ihmisten johtamisesta kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Juha on työskennellyt CCEAssa vuodesta 2017 seniorikonsulttina ja johtavana konsulttina, sekä johtoryhmässä vuodesta 2019. Juha tuo hallitukseen viimeisimpään tietoon pohjaavan analyyttisen näkemyksen tulevaisuuden skenaarioiden ja strategisten päätösten tueksi.

Mikael Nylund

Mikael Nylund

Mikael Nylund on Goforen toimitusjohtaja ja CCEAn hallituksen puheenjohtaja. Viime vuosina voimakkaasti kasvanut Gofore tarjoaa digitalisaation huippuosaamista. Yritys on palkittu Suomen parhaana ja Euroopan toiseksi parhaana työpaikkana. Mikael tuo CCEAn hallitukseen näkemystä kasvavan konsulttiyrityksen johtamisesta, digitalisaatiosta ja vahvasta yrityskulttuurista.

Reetta Rajala

Reetta Rajala

Reetta Rajala on CCEAn hallituksen jäsen ja CCEAn perustaja. Hänellä on 25 vuoden kokemus liiketoiminnan kehityksen ja muutoksenhallinnan tehtävistä. Reetta tuo hallitukseen ajantasaisen ja jatkuvasti eteenpäin luotaavaan näkemyksen siitä, millaisia muutoshaasteita CCEAn asiakkaat kohtaavat liiketoiminnassaan sekä miten CCEA yrityksenä ja asiantuntijaorganisaationa kasvaa ja kehittyy.